Τα νέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών – Δεκέμβριος 2014

0
170

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΩΤΑ , από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλωτών «Η Πρόοδος»
ΕΥΧΕΣ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για όμορφες γιορτές με υγεία, αγάπη και ευημερία. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος και Δημιουργικός ο Καινούργιος Χρόνος 2015.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Κυκλοφόρησε και διανέμεται το ημερολόγιο του Συλλόγου για το νέο έτος 2015. Το ημερολόγιο περιέχει φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το Σύλλογό μας, το ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο και τις ανακαινισμένες εκκλησίες. Η τιμή διάθεσης του καλαίσθητου ημερολογίου είναι 5 € για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Πανηγυρικά εορτάστηκε την Παρασκευή 21-11-2014 η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Κοιμητήριο του χωριού όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία του Συλλόγου μας. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν οι άρτοι και γλυκά και ανταλλάγησαν οι ευχές μεταξύ των συμπατριωτών.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει 3/ήμερη εκδρομή με προορισμό την Δράμα (Χριστουγεννιάτικο χωριό «Ονειρούπολη Δράμας», Σπήλαιο Αγγίτη, διονυσιακά δρώμενα των Θεοφανείων στο Μοναστηράκι κ.ά.) στις 4 – 5 – 6 Ιανουαρίου 2015. Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων γίνονται στα μέλη του Συλλόγου ή στο Τουριστικό Γραφείο Λιακόπουλου.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαλλωτών την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Βασιλείου Αρβανίτη στις 19-11-2014 και της Αικατερίνης Καραχάλιου στις 30-11-2014 για την ανάπαυση των ψυχών τους. Ο Θεός να τους αναπαύσει και ας είναι η μνήμη τους αιώνια.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here