Τα νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης

0
242

Την Κυριακή 27/12/2016, κάτοικοι και φίλοι του χωριού μας, ήπιαμε καφεδάκι και ζεστό ρόφημα από αρωματικά βότανα του χωριού, στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου μας στ’ Αλώνια. Με την κουβέντα, την απαλή μουσική και τον διακριτικό χριστουγεννιάτικο στολισμό, δημιουργήθηκε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα. Μαζί μας ήπιαν το καφεδάκι τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Χίνης και ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνος κ. Δημήτρης Γιώτης. Στα πρόσωπά τους ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή που μας στηρίζει όσο μπορεί.

Την Κυριακή 21/01/2016 θα γίνει στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης, το 40ήμερο Μνημόσυνο του συγχωριανού μας Θεόδωρου Αθαν. Αραπάκη. Την ίδια μέρα, στον Ι. Ν. Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, θα γίνει το 40ήμερο Μνημόσυνο της Μυρσίνης Χαρ. Καλογεροπούλου.

Αγαπητοί συμπατριώτες – μέλη του Συλλόγου μας, σας γνωρίζουμε ότι, μπορείτε να καταβάλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας στον Σύλλογό μας για το έτος 2016 και οφειλές παρελθόντων ετών, στον Ταμία του Συλλόγου μας κ. Τάκη Λ.ΧΑΡΙΤΟ ή στην Γραμματέα μας κ. Μαρία ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. Οι ετήσιες συνδρομές των μελών, αποτελούν τον βασικό οικονομικό πόρο για την χρηματοδότηση των έργων και δραστηριοτήτων του Συλλόγου και με την καταβολή τους στηρίζετε τις προσπάθειές μας. Ειδικά για φέτος , παρακαλούμε όπως εγκαίρως τακτοποιήσετε τις όποιες ταμειακές σας οφειλές προς τον Σύλλογο, προκειμένου να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που πρόκειται να γίνουν την Δευτέρα 2/5/2016.

Σας ενημερώνουμε ότι το επιτοίχιο ημερολόγιο του έτους 2016 που εξέδωσε ο Σύλλογός μας, εξαντλήθηκε. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και την συμπαράστασή σας στην προσπάθεια μας για την πρόοδο και τον εξωραϊσμό του χωριού μας. Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τους – 18 – χορηγούς και φίλους, που με την οικονομική τους προσφορά βοήθησαν σ’ αυτήν την έκδοση.

Παρακαλούμε πολύ όποιον δεν έχει προμηθευτεί το ημερολόγιο και το επιθυμεί, να επικοινωνήσει με την υπεύθυνο της κυκλοφορίας του ημερολογίου και Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Μαρία ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ στα τηλέφωνα επικοινωνίας 27910 – 29226 & 6937 174332 ή στο [email protected]
προκειμένου να καταγραφούν τα ζητούμενα αντίτυπα και να προβούμε εγκαίρως στην επανέκδοση και διάθεση του ημερολογίου.

Ευχόμαστε σε όλους τους Ζωνατίους και τους φίλους του χωριού μας και του Συλλόγου μας, Υγεία και Δύναμη για την καινούργια χρονιά.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Παναγιώτης Παπαδημητρίου Μαρία Λαγούδη – Καλόμαλου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here