Τα νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης

0
200

Στις 02/05/2017, η Δήμητρα Σιαμπάνου βραβεύτηκε για την επιτυχή ολοκλήρωση επαγγελματικής πιστοποίησης ACA από το ινστιτούτο ορκωτών ελεγκτών λογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου, ICAEW. Η τελετή διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HILTON όπου το ICAEW βράβευσε και καλωσόρισε τα νέα του μέλη. Η Δήμητρα, κόρη του Γιάννη Σιαμπάνου και της Βούλας Τσιαβλή, μέλος του Συλλόγου μας, κατέκτησε έναν σπουδαίο επαγγελματικό τίτλο, σημαντικό εφόδιο για την εξέλιξή της, μετά από μεγάλη προσπάθεια. Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπικής της ζωή. Στην οικογένειά της που τη στήριξαν, ένα μεγάλο μπράβο.

Την Τρίτη, 09/05/2017 στο εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στη Ζώνη, έγινε Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Πολλοί συγχωριανοί μας αλλά και φίλοι από τη γύρω περιοχή την παρακολούθησαν. Στον προαύλιο χώρο του ναού, κάτω από το βαθύ ίσκιο των πλατάνων ακολούθησε γλέντι με τη μουσική ζωντανής ορχήστρας. Ο συγχωριανός μας Γιάννης Καραλέκας με το κλαρίνο του και η υπόλοιπη ορχήστρα ξεσήκωσαν τον κόσμο. Νόστιμα ήταν τα φαγητό που προσφέρθηκαν από μέλη του Συλλόγου. Η συμμετοχή 70 περίπου ατόμων στο γλέντι έδειξε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες γιατί αναβιώνουμε τις παραδόσεις μας, ερχόμαστε πιο κοντά μεταξύ μας και διασκεδάζουμε, κάτι που ήταν και είναι απαραίτητο στη ζωή μας.
Τα μέλη του Συλλόγου που διοργάνωσαν την εκδήλωση είναι: Γιάννης Καραλέκας, Σταύρος Τσίχλης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Θανάσης Καλόμαλος, Θανάσης Τόμπρος, Λάμπρος Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κωστόπουλος, Βούλα Τσιαβλή, Δημήτρης & Σταύρος Σιαμπάνος, Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Γιώργος Γεωργόπουλος, Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνος κ. Γιώτης Δημήτριος, ο τ. Δήμαρχος Γόρτυνος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου μας κ. Μιχόπουλος Κώστας. Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα η παρουσία του ιερέα του χωριού μας Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου, ο οποίος έμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και ευχόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις να συνεχιστούν, γιατί μόνο κέρδος έχουν να μας αφήσουν.

Την Κυριακή, 14/05/2017 έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Γ. Μπούρα, σε ηλικία 89 ετών. Σ’ όλη της τη ζωή ήταν διακριτική, εργατική, μεγάλωσαν με το σύζυγό της Γιώργο τέσσερα παιδιά (Βασίλη, Παναγιώτη, Φώτη και Θοδωρή) για τα οποία ήταν περήφανη αφού αξιώθηκε να τα καμαρώσει επιτυχημένα μαζί με τα εγγόνια και τα δισέγγονα της. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή ανάπαυση και στους συγγενείς της θερμά συλλυπητήρια.

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος Μαρία Λαγούδη-Καλομάλο

Ο Γραμματέας Τάκης Παπαδημητρίου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here