Τα νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης

0
220

Στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, το ετήσιο Μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Ανδρέα Αθαν. Ζούζουλα.

Ο Φώτης και η σύζυγός του Βούλα Τσίχλη, που μένουν στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, απέκτησαν στις 11 Μαρτίου, αγοράκι. Στους ευτυχείς γονείς και στους παππούδες συμπατριώτες μας Αποστόλη και Ειρήνη Τσίχλη, ο Σύλλογός μας εύχεται να τους ζήσει και να είναι καλότυχο.

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στον Άγιο Δημήτριο Ζώνης, θα γίνει το 40ήμερο Μνημόσυνο του συγχωριανού μας Δημητρίου Αθ. Τόμπρου.

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 02/05/2016 και ώρα 10.30 π. μ., στην αίθουσα του Συλλόγου μας στ’ Αλώνια στην Ζώνη, θα γίνει η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που είναι ταμειακώς εντάξει και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1.- Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
2.- Οικονομικός Απολογισμός της διετίας: Απρίλιος 2014 – Απρίλιος 2016 και διαχείριση του Ταμείου.
3.- Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4.- Προτάσεις για τον προγραμματισμό δράσεων κι εκδηλώσεων του Συλλόγου για την διετία Μάιος 2016 – Απρίλιος 2018.
5.- Τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού μετά από γραπτή αίτηση μελών του Συλλόγου.
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 11.30 π. μ. με τα παραπάνω θέματα. Μετά το τέλος της Γ. Σ. στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου. Η εκπλήρωση των ταμειακών υποχρεώσεων των μελών είναι απαραίτητο να έχει γίνει πριν την έναρξη της Γ. Σ. για να έχουν τα μέλη δικαίωμα ψήφου στη Γ. Σ. Δικαίωμα να εκλεγούν και να εκλέξουν στις αρχαιρεσίες έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους μέχρι και το έτος 2015 και είναι γραμμένοι τουλάχιστον ένα ημερολογιακό έτος. Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες να συμπληρώσουν την αίτηση που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας, την οποία μπορούν να στείλουν με το ταχυδρομείο στην διεύθυνση:
Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης Αρκαδίας
Ζώνη Δήμου Μεγαλόπολης 22-200
Ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου:
[email protected]
το αργότερο μέχρι και τις 23-04-2016.

Απαραίτητη γίνεται όλο και πιο πολύ στις μέρες μας η ανάγκη να παραμείνουν ζωντανές αυτές οι σπίθες που λέγονται ΣΥΛΛΟΓΟΙ στα μικρά χωριά μας, που ερημώνουν. Οι μικρές αυτές ομάδες που αντιστέκονται και προσπαθούν να κρατήσουν τα χωριά μας ζωντανά. Όσο πιο πολλοί είμαστε σ’ αυτές τις ομάδες, τόσο πιο πολλά θα καταφέρουμε, τόσο μεγαλύτερη Αγάπη δείχνουμε στα χωριά μας.
Οι υποχρεώσεις δεν είναι πολλές. Οι γνώμες πρέπει να είναι πολλές και ποικίλες. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα υπάρχει ανταπόκριση για συμμετοχή στις εκλογές στις 02/05/2016, γιατί έτσι θα προχωρήσουμε, θ’ ανανεωθούμε και θα προσφέρουμε στο χωριό που τόσο αγαπούμε.
Πληροφορίες – απορίες – προτάσεις, στον Πρόεδρο Παναγιώτη Παπαδημητρίου στο τηλέφωνο: 6977062586 και
στη Γραμματέα Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου στα τηλέφωνα: 27910 – 29226 και 6937174332.

Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλους τους Ζωναταίους και τους φίλους του χωριού μας και του Συλλόγου μας, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Παναγιώτης Παπαδημητρίου Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here