Τα νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης

0
602

1.Την Τετάρτη 09/05/2018 γιορτάσαμε στο όμορφο εξωκκλήσι του χωριού μας τον Άγιο Νικόλαο εν Βουνένοις. Παρ’ όλο που η μέρα ήταν εργάσιμη, αρκετός κόσμος από το χωριό και την γύρω περιοχή προσκύνησε και παρακολούθησε την θεία λειτουργία. Η υγρασία και η ομίχλη που έπεσε λόγω της βροχής της προηγούμενης ημέρας δεν μας επέτρεψε να μείνουμε στον περίβολο του ναού, στον οποίο κάθε χρόνο γίνεται γλέντι . Γι΄ αυτό όλοι μεταφερθήκαμε στην αίθουσα του Συλλόγου μας στα ΑΛΩΝΙΑ όπου με τη μουσική από τον DJ Βασίλη Ζώταλη, τα νόστιμα βραστά και το κρασί προσφορά των  μελών του συλλόγου μας Χρήστου Τσίχλη, Τάκη Παπαδημητρίου Σταύρου Τσίχλη και Θανάση Τόμπρου είχαμε την ευκαιρία περίπου 60 άτομα να έρθουμε πιο κοντά ακόμα μια φορά και να διασκεδάσουμε.

2.Την Πέμπτη 10/05/2018 κηδεύτηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης η Παναγιώτα Τόμπρου του Αναστασίου. Έφυγε πλήρης ημερών στα 98 της χρόνια, αφού ευτύχησε να δει παιδιά,
εγγόνια και δισέγγονα. Μεγάλη πληγή βέβαια στη ζωή της ήταν ο πρόωρος χαμός του γιού της
Θανάση. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα με την οικογένεια της κόρης της Κικής, με τα προβλήματα υγείας που έφερε ο χρόνος.
Στους συγγενείς της ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια.

3.Την Κυριακή 13/05/2018 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαμάρι, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της συμπατριώτισσάς μας Κων/νας Γ. Μπούρα. Έμενε στο Βοϊδίνο και μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο κόπιασαν και καμάρωσαν τα τέσσερα παιδιά τους, όλα
επιτυχημένους επιστήμονες, άξιους επαγγελματίες και οικογενειάρχες. Τη θυμόμαστε όλοι με αγάπη, γιατί έδινε μόνο αγάπη και καλοσύνη.

4.Την Κυριακή 13/05/2018 έφυγε από τη ζωή ένας ακόμη μόνιμος κάτοικος του χωριού, ο Δημήτρης Χαρίτος του Παναγιώτη, ετών 86. Ένα απροσδόκητο και θλιβερό γεγονός που μας ξάφνιασε όλους. Πενθούμε έναν άνθρωπο αγαπητό, με χιούμορ και διάθεση για πειράγματα και “πλάκες”. Ήταν πάντα δεινός κυνηγός με τα καλύτερα κυνηγόσκυλα που τα υπεραγαπούσε. Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει αύριο Τρίτη 15/05/2018 και ώρα 11:00 π.μ.στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου της Ζώνης. Στην αγαπημένη του σύζυγο Ανδριανή τις κόρες του Κατερίνα και Μαρία, στους γαμπρούς , τα εγγόνια και το δισέγγονο, τους υπόλοιπους συγγενείς, και φίλους, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Tο γεγονός αυτό, αλλά και οι υπόλοιπες απώλειες που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Ζώνη μας έχουν κάνει πιο φτωχούς, πιο αδύναμους. Αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά, ας προβληματίσουν όλους μας κι ας προσπαθήσουμε να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας, να νοιαζόμαστε και να βρίσκουμε τα θετικά που μας ενώνουν.
15/05/2018

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here