Τα «καρφιά» Λυκουρέντζου για τον συνυποψήφιο

0
162

Ενδιαφέροντα τα όσα ανακάλεσε στη μνήμη του ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος στην τηλεόραση του Mega σε σχέση με τον χαρακτηρισμό «μνημονιακός» που του είχαν προσάψει συνυποψήφιοί του στην Αρκαδία, όπως είπε.

Η αντιπαράθεση εν όψει εκλογών κορυφώνεται καθώς περνούν οι λίγες ημέρες που απομένουν έως τις 20 Σεπτέμβρη. Έτσι, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το πρωί, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Λυκουρέντζος, με τους Άννα Βαγενά από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Αμανατίδου-Πασχαλίδου από τη Λαϊκή Ενότητα και Χρήστο Κατσώτη από το ΚΚΕ, όπου και διασταύρωσαν τα ξίφη τους εν όψει εκλογών.

Ο κ. Λυκουρέντζος, αναπτύσσοντας το επιχείρημα ότι η ένταση στην πολιτική σκηνή πρέπει να κοπάσει, καθώς περιττεύει, και σχολιάζοντας ότι δεν χρειάζονται ούτε ο πόλεμος ούτε οι ύβρεις στο σημείο που έχει φθάσει η χώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Περιττεύει η ένταση. Πρέπει να σταματήσουμε να σπιλώνουμε τους αντιπάλους μας.

[blockquote style=”1″]Πήγαινα στην Αρκαδία και ήμουν ο μνημονιακός βουλευτής και πολιτικός, και αυτό δεν δίσταζαν να το λένε οι συνυποψήφιοί μου βουλευτές.[/blockquote]

Αυτά τώρα έχουν καταρρεύσει, είναι παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα όσα είχαν ακουστεί στη ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Σημειωτέον ότι τώρα πια ελάχιστη σημασία έχει, διότι μνημονιακός δεν είναι μόνο ο κ. Λυκουρέντζος αλλά και ο κ. Βλάσης, πολιτικός του αντίπαλος στην Αρκαδία, αφού και ο τελευταίος υπέγραψε το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο ανάμεσα στην Ελλάδα και στους δανειστές της στις δραματικές ψηφοφορίες των τελευταίων δύο μηνών.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here