ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ!!

0
180

Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει, βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο.
Παρότι έκανε εκκλήσεις καιρό τώρα στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια , κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της.

»Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο» φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.
Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι η γυναίκα βουτάει και πιάνει τον σταυρό τον οποίο όμως της τον παίρνουν από τα χέρια με τσαμπουκά κάτι ψευτόμαγκες , επειδή δεν ήταν στο προκαθορισμένο σημείο μαζί τους. Η γυναίκα ζητάει από τον Δεσπότη τον σταυρό και αυτοί δίπλα της την χλευάζουν . Ο Δεσπότης αφού της έκανε την παρατήρηση γιατί βούτηξε από άλλο σημείο τελικά της τον δίνει.

Ένα βίντεο 4 λεπτών καταφέρνει να δείξει την κατάντια της κοινωνίας μας σε όλο της το μεγαλείο.

Δείτε τα πλάνα και αναρωτηθείτε γιατί η κοινωνία μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here