Τατούλης: Οι βουλευτές Αρκαδίας εκ των υστέρων προσπαθούν να πείσουν για το ενδιαφέρον τους

Από τον Οκτώβριο είχε λάβει υπουργική διαβεβαίωση ο περιφερειάρχης ότι θα γίνει προσπάθεια για ένταξη στο μειωμένο τιμολόγιο του συνόλου της Αρκαδίας

0
610

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σχετικά με το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος και τις διεκδικήσεις που ήγειραν οι βουλευτές του Νομού μόλις τα τελευταία εικοσιτετράωρα, επισημαίνει ότι ο ίδιος και η περιφερειακή αρχή βρίσκονταν πάντοτε μπροστά στη διεκδίκηση παροχών για τη Μεγαλόπολη, αλλά και για το σύνολο της Αρκαδίας, και ψέγει τους βουλευτές του Νομού για την καθυστερημένη τους αντίδραση.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Οι κύριοι Βουλευτές είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζουν την ίδια τακτική. Με δηλώσεις τους εκ των υστέρων προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους.

Το θέμα της έκπτωσης του τιμολογίου ρεύματος για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία συνολικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το έχει επανειλημμένα διαβουλευθεί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους αρμόδιους Υπουργούς εδώ και μήνες.

Τελευταία το έθεσε εκ νέου, μαζί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη κατά τη συνάντησή τους τον Οκτώβριο του 2017 για τη μετεγκατάσταση του Τριποτάμου και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα συμπεριληφθεί η Μεγαλόπολη και ότι θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθεί το σύνολο της Αρκαδίας.

Η διεκδίκηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την Αρκαδία παραμένει ενεργή και για το λόγο αυτό υπάρχει διαρκής συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και τη ΔΕΗ.
Οι κύριοι Βουλευτές οφείλουν να εκπληρώνουν την ευθύνη τους και να βρίσκονται στη Βουλή όταν απαιτείται και όχι εκ των υστέρων να επιδεικνύουν όψιμο και άνευ ουσίας ενδιαφέρον μέσα από δελτία τύπου.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here