ΤΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρρίφθηκαν πλήρως όλες οι συκοφαντίες εναντίον μου!

0
136

Από την σελίδα του Πέτρου Τατούλη ¨Νέα Πελοπόννησος¨, σας μεταφέρω τις απαντήσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τις κατηγορίες που του προσάπτουν σχετικά με έργα που εκτελούνται από την τεχνική εταιρία του αδερφού του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει…

Με την φράση «αρκετά πια με την λάσπη σας, επέλεξα να σας απαντώ πολιτικά, αλλά από εδώ και στο εξής θα υπάρξουν άλλοι τρόποι», έκλεισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την μαραθώνια συζήτηση στο πλαίσιο του περιφερειακού συμβουλίου, επί της επερώτησης του επικεφαλής του ΚΚΕ, κ. Νίκου Γόντικα, σχετικά με τα έργα που εκτελεί τεχνική εταιρεία, ιδιοκτησίας του αδελφού του κ. Τατούλη.

Κατά την διάρκεια της εκτενούς απάντησης, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου έδωσε αναλυτικά στοιχεία σε ένα προς ένα έργο, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη εργολαβία λάσπης που είναι σε εξέλιξη την τελευταία διετία εις βάρος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, σημειώνοντας ότι αυτός «ο σάπιος αντιτατουλισμός δεν θα περάσει και ότι όποιος έχει να καταθέσει το δικό του σχέδιο για την Πελοπόννησο, αυτό να πράξει». Μάλιστα παρότρυνε όλες τις παρατάξεις να θέσουν ερωτήσεις, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να απαντηθούν εκ νέου τα ερωτήματα. παρότρυνση που δεν βρήκε καμία ανταπόκριση.

Διαβάστε την συνέχεια στην σελίδα ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here