Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας

0
143

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων Δήμων του Δικτύου Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας, την Πέμπτη 21 Ιουλίου το απόγευμα στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας με διάφορα ζητήματα ημερησίας διάταξης.

Στην συνέλευση πήραν μέρος ο Δήμαρχος Εορδαίας,Πρόεδρος του Φορέα κ. Ζαμανίδης Σάββας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αντιπρόεδρος του Φορέα, κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος, ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ.Ιωαννίδης Ελευθέριος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ.Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ.Βοσκόπουλος Ιωάννης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν, σε πολύ καλό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών για τα ενεργειακά, με την αποκατάσταση και επαναπόδοση των εδαφών ανενεργών ορυχείων και με τις δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της πολιτικής και διαπραγματευτικής θέσης του Δικτύου.

Τέλος αποφασίστηκε η πραγματοποίηση του επόμενου Δ.Σ. στην Μεγαλόπολη, όπως και η διοργάνωση μιας ημερίδας στην Μεγαλόπολη για τα ενεργειακά θέματα που αφορούν στην περιοχή.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here