Τάσος Παπαζαχαρίας: Σήμερα το Λαϊκό κίνημα γιορτάζει μια μεγάλη νίκη!!!

0
131

Η χαρά, η ικανοποίηση και η συγκίνηση!!! είναι σήμερα σε όλους μας, έκδηλη στα πρόσωπά μας!!! Η νίκη του Λαϊκού κινήματος, έφερα τα πρώτα χαμόγελα στα χείλη όλων μας!!! Ο στόχος μας, να μην επιτρέψουμε την βαρβαρότητα και τον εκβιασμό της Κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν, σε βάρος του ανήμπορου Λαού να σηκώσει και άλλα βάρη στις πλάτες του, εστέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!!! Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!

Το Λαϊκό κίνημα γιορτάζει μία μικρή νίκη, η οποία όμως στέλνει προς κάθε κατεύθυνση ένα μεγάλο μήνυμα!!! Ότι ο Λαός ενωμένος και συσπειρωμένος γύρω από συλλογικές δράσεις, μπορεί να αντιπαλέψει και να ακυρώσει στην πράξη, ότι αντιλαϊκό σκέπτονται και ψηφίζουν οι αντίπαλοί του!!!

Επειδή στο άμεσο μέλλον πολλά σκέπτονται να ψηφίσουν σε βάρος μας!!! Και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές, αφού πρώτα κατορθώσουν να πάρουν την ψήφο των ανυποψίαστων πολιτών!!! Θα πρέπει όλοι μας να ακουμπήσουμε τις ελπίδες μας στην ενότητά μας, στην αλληλεγγύη μεταξύ μας και στην συλλογική μας δράση!!!

Να καταδικάσουμε σε απομόνωση όλους εκείνους που καλλιεργούν την διάσπαση της δράσης του Λαϊκού κινήματος, στρώνοντας με αυτό τον τρόπο μπόλικο βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων μας και να εμπιστευθούμε τους πιο μαζικούς και αντιπροσωπευτικούς φορείς του Λαού και των εργαζομένων!!! Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πιο επιτυχημένη απάντηση σε όλους εκείνους που δήθεν εκπροσωπούν την αυθεντία στην οργάνωση και στην αποτελεσματικότητα των αγώνων!!!

Όποιος θεσμοθετιμένος φορέας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών, που είναι η αντίσταση στην φοροκαταιγίδα και στην χαρατσοπληξία του Λαού!!! Χρέος όλων μας είναι, ΕΝΩΜΕΝΟΙ να τον διορθώσουμε, να του αλλάξουμε διοίκηση και όχι να τον διασπάσουμε!!!

Η ζωή αποδεικνύει με τον πιο τρανό τρόπο για άλλη μια φορά ότι:

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ !!!

Τάσος Παπαζαχαρίας
Μέλος του Συντονιστικού Οργάνοu
Της Δημοτικής Κίνησης Δήμου Τρίπολης
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
tasospapazax.blogspot.com

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here