Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μεγαλόπολης – Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο Όργανο.

0
206

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης στην συνεδρίαση του την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 , αποφάσισε την σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου , για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών εντός των ορίων του Δήμου, με σκοπό την προστασία της ζωής, υγείας και
περιουσίας των πολιτών από φυσικές και λοιπές καταστροφές που προκαλούν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και στόχο την ελαχιστοποίηση των συνεπειών των καταστροφών.
Το συντονιστικό όργανο αποτελείται από τους εξής:
1. Το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο, ως Πρόεδρο.
2. Το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Βλασόγιανη Παναγιώτη ( Νότη), με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Σβερκούνο Ηλία.
3. Το Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Καρατζαφέρη Φώτιο, με αναπληρωτή του το Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Τσίρμπα Ηλία.
4. Τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αρκαδίας, κ. Τακτικό Αλέξανδρο.
5. Το Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, κ. Ηλιόπουλο Αθανάσιο.
6. Το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης, κ. Μπουντούρη Χρήστο.
7. Την υπάλληλο των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μεγαλόπολης, κα Καράμπελα Δήμητρα.
8. Τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου Μεγαλόπολης, κ. Ζαρρή Θεόδωρο.
9. Την εκπρόσωπο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, η νοσηλεύτρια κα Λύρα Σμαραγδή.
10. Τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης (ΔΛΚΜ) της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Γίδη Κωνσταντίνο, με αναπληρωτή του τον Προϊστάμενο του Τομέα Εκμετάλλευσης ΔΛΚΜ της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Καντέλη Γεώργιο.

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here