Σύσκεψη των δημάρχων Πελοποννήσου για τα απορρίμματα

0
511

Έκτακτη σύσκεψη των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Άργους-Μυκηνών το μεσημέρι  της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου προεδρεύοντος του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Oι δήμαρχοι που βρέθηκαν εκεί θέλησαν να ενημερώσουν τους βουλευτές για το θέμα των απορριμμάτων.

Ο κ. Καμπόσος τόνισε ότι οι δήμαρχοι θέλουν να έχουν καλές σχέσεις και αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση, την περιφέρεια, αλλά θέλουν σεβασμό και από τις δύο αυτές πλευρές. “Θεωρούμε ότι ο περιφερειάρχης έχει τον ίδιο βαθμό με το δήμαρχο και θα πρέπει να συνεργαστεί, και σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε αρμοδιότητες που ανήκουν στους δήμους να τις πάρει κάποιος άλλος και να στείλει το λογαριασμό να τον πληρώσουν οι δήμοι”, είπε.

[blockquote style=”1″]Μιλάμε για οφέλη του λαού και όχι για δικά μας. Οι δήμοι που έχουν λύσεις έτοιμες ας προχωρήσουν, κανένας δε θα μπει ο ένας ανάχωμα στον άλλον μόνο και μόνο επειδή έτσι θέλει[/blockquote]

Παρόντες οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας ,Γιάννης Ανδριανός από την Αργολίδα και ο Κώστας Βλάσης από την Αρκαδία. Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι  Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος, Ερμιονίδας  Δημήτρης Σφυρής ,Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης , Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Νεμέας  Κώστας  Καλαντζής, Βέλου-Βόχας  Αννίβας Παπακυριάκος, Βόρειας Κυνουρίας  Παναγιώτης Μαντάς, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης  Κακλαμάνος Αναστάσιος.

dimarxoi-skoypidia-argos

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλη Παπαδόπουλος)

από το ArgolidaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here