Σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

0
138

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τακτική σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα, με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, εκπρόσωποι Εθελοντικών Οργανώσεων Αρκαδίας, ο Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, καθώς και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Αρκαδίας.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων ώστε να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός των ενεργειών και δράσεων των φορέων που επιβοηθούν το Πυροσβεστικό Σώμα στην πρόληψη και κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, διαπιστώθηκαν τυχόν παραλείψεις και καθορίσθηκαν οι ενδεδειγμένες δράσεις.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here