Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έλευση του φυσικού αερίου .

0
46

Σύσκεψη με θέμα «Η παρουσία του Φυσικού Αερίου στην Πελοπόννησο» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011 και ώρα 13:00 στο Ξενοδοχείο Δρυάδες στο Λεβίδι Αρκαδίας.
Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, Ανδρέας Πουλάς και Απόστολος Παπαφωτίου, οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας κ Ευάγγελος Γιαννακούρας, Κορινθίας κ. Γεώργιος Δέδες και Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος και τον εκπρόσωπο της ΔΕΣΦΑ κ. Γεώργιο Στεργίου.

Θα συμμετάσχουν επίσης οι Δήμαρχοι Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς, Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, Τριπόλεως κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης και Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ. Γεώργιος Κωστόγιαννης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, ο κ. Νάκος Παπαϊωάννου από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων, ο κ. Γεώργιος Παπαηλίου Μηχανικός του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων.    

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here