Σύλλογος Τριών Τέκνων: Πρόγραμμα λειτουργίας γραφείου και εκδήλωση κοπής πίτας

0
145

Λειτουργία γραφείου

Το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 18:00. Το πρόγραμμα ισχύσει μέχρι τέλος Μαρτίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6977734258 ΚΑΙ 6976410100

Eκδήλωση κοπής πίτας

Ο Σύλλογος Τριών τέκνων Μεγαλόπολης “Ο Αρκάς” πραγματοποίησε την Κυριακή στις 22-01-2020 την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο καφέ του Φώτη Αποστολόπουλου στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, παρουσία 150 και πλέον μελών του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπελιάς ,ο Κώστας Μιχόπουλος αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης και η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών κα Γκέκα Αθανασία με μέλη του συμβουλίου της.

Ο πάτερ Βασίλειος Γκογκίδης έψαλε και ευλόγησε την πίτα και τα μέλη του συλλόγου. Η πίτα μας φέτος είχε τρία φλουριά τα οποία κέρδιζαν το πρώτο ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα και τυχερή ήταν η κα Βίκυ Σταυρόπουλου, το δεύτερο 5 λίτρα κρασί και 5 λίτρα λάδι καθώς και τοπικά ζυμαρικά και το κέρδισε η κα Βούλα Τζελάτη και το τρίτο 5 εισιτήρια για την εκδρομή που θα έκανε ο σύλλογος στην Οστρακίνα και το κέρδισε η κα Αγγελική Παλαβού . Με κλήρωση βάση του αριθμού της απόδειξης συνδρομής δόθηκε και μια δωροεπιταγή από τις υπεραγορές Σκλαβενίτη 60 ευρώ την οποία κέρδισε η κα Ελένη Φωτοπούλου από το Ραψωμάτι.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς των προϊόντων της εκδήλωσης που είναι οι έξης Ζυμαρικά Αργυρόπουλος και Ψύλλας , Σουπερ Μάρκετ Βαλασόπουλος , Κουρέτας και Σκλαβενίτης , τα τυροκομικά Τσαγκόγεωργας, τo οπωροπωλείο Μπάζιου-Ψυχογιού ,το βιβλιοπωλείο Επιλογή – Γεωργακόπουλου ,τα οπτικά Γιάννη Μανιάτη και τα κρεοπωλεία , Φάρμα Αγγελόπουλου-Ασημακλή, Έλατος Χρήστου Μαντζιώρη και Παραγωγός του Αποστόλη Γιαννακούρα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και εύχεται Καλή Χρονιά με Υγεία !!

ΕΚ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here