Σύλλογος Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης "Ο ΑΡΚΑΣ"

0
168

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, ο πρόεδρος του συλλόγου μας Αποστολόπουλος Νικόλαος και ο ταμίας Μπάζιος Δημήτριος, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ.κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη, σχετική με το αίτημα του συλλόγου μας, αλλά και των λοιπών συλλόγων της περιοχής που αφορά την στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης με ειδικότητες ιατρών, κυρίως παιδιατρικής και γυναικολογίας. Ο κ. Παπαδόπουλος μας διαβεβαίωσε ότι έχει λάβει σοβαρά υπ΄ όψην το αίτημα των συλλόγων της περιοχής μας, έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα το κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης θα στελεχωθεί και με παιδίατρο και με γυναικολόγο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο για τις ενέργειές του και παρέδωσε σε αυτόν ως αναμνηστικό το βιβλίο <<ΧΑΙΡΕ ΑΡΚΑΔΙΑ>>.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο παραπάνω αίτημα και θα συνεχίσει και σε νέους αγώνες για την επίτευξη των στόχων και των σκοπών του συλλόγου.

Εκ του συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here