Σύλλογος Σουλαραίων: Γενική συνέλευση την την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ενημέρωση για συνάντηση μελών

0
120

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των απανταχού Σουλαρέων Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ» σας προσκαλούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση με :

Θέμα :1.                «Ενόψει της λειτουργίας Κτηματολογικού Γραφείου στην περιφέρειας μας, συζήτηση ως προς την ομαδική χαρτογράφηση και οριοθέτηση (τοπογραφικά διαγράμματα) των περιουσίων μας, στο Δ.Δ. Σουλαρίου, με στόχο την μείωση του κόστους και το κύρος της χαρτογράφησης των αγροτεμαχίων.»
 2.                Άλλα θέματα που απασχολούν το Δ.Δ. Σουλαρίου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της «Ένωσης Αρκάδων Αγίου Δημητρίου», Βάλτου 96 Αγ. Δημήτριος, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  2019 και ώρα 10.00 π.μ.

Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ώρα προσέλευσης για καλεσμένους και μη μέλη στις 12:00 μμ.

Ανακοίνωση

Ο σύλλογος των απανταχού Σουλαρέων «Η ΕΝΩΣΗ» πραγματοποιείσαι μια συνάντηση των μελών του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στο ρακί Bar «Έντεχνον» .

Περίπου 60 άτομα μας τίμησαν με την παρουσία τους και ως εκπρόσωπος του ΔΣ θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Προσδοκώ στο μέλλον να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και άτομα που έχουν έννομο συμφέρον με το χωρίο μας να πλαισιώσουν το σύλλογο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος – εστιατορίου , μέλος του συλλόγου Νίκος Ντάντος, για την εξυπηρέτηση και την διασκέδαση που μας πρόσφερε.

                          Ο Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας

             Παπαχρήστος Παναγιώτης                           Αποστολοπούλου Γεωργία

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here