Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης: Συγκέντρωση πλαστικών καπακιών και προσφορά από το Κομμωτήριο “Νίκος”

0
1024

Οι προσπάθειες φορέων και πολιτών του Δήμου μας για συγκέντρωση πλαστικών καπακιών, βρήκε ένθερμο υποστηρικτή και το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ».

Στηρίζουμε κι εμείς την εθελοντική δράση που ξεκίνησε ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης πριν από περίπου δύο χρόνια με θεαματικά αποτελέσματα.
Ήδη έχει έρθει στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας ένα αναπηρικό αμαξίδιο και σύντομα έρχεται και το δεύτερο.
Πρόσφατα πάρα πολλά καπάκια εδόθησαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ».
Σ’ αυτό σημαντική ήταν η προσφορά κυρίως του Α.Τ. Μεγαλόπολης και αρκετών πολιτών, συλλόγων, καταστημάτων…. Έχουν τοποθετηθεί δοχεία συλλογής καπακιών σε διάφορα σημεία, τα οποία γεμίζουν πολύ γρήγορα. Την προσπάθεια αγκαλιάζουν όλο και περισσότεροι δείχνοντας έτσι την περιβαλλοντική – οικολογική τους συνείδηση, κυρίως όμως γιατί προσφέρουμε σε πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το κομμωτήριο της πόλης μας «ΝΙΚΟΣ», αναγνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ κούρεμα για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» .
Όσες και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για τις απαραίτητες διευκρινήσεις, το ραντεβού και το χώρο που θα γίνει το κούρεμα

Τηλέφωνα :
Μαρία Λαγούδη Καλομάλου 6937174332
Ελένη Μαντζιώρη 6933357638
Αθανασία Γκέκα – Δημοπούλου 6972338019
Μαρία Μπρακουμάτσου 6973689719
Καίτη Βρωμοβρυσιώτη 6974306812

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here