Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης: Παραδόθηκαν τα τρόφιμα για την ενίσχυση του συσσιτίου της Μητρόπολης

0
402

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ” διενήργησε την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του συσσιτίου της Ι. Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως. Μια κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης στην οποία ανταποκρίθηκε η πόλη της Μεγαλόπολης, παρόλη την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε αυτές τις μέρες.

Για αυτό το λόγο ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας που συνέβαλλαν στη συγκέντρωση των τροφίμων καθώς και σε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσέφεραν τα αναγκαία.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε χθες μετά το πέρας της συγκέντρωσης στον χώρο προετοιμασίας του συσσιτίου της Ι. Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως πατρός Ιακώβου Κανάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης για την προσπάθεια τόνωσης του συσσιτίου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Κλείνοντας μετέφερε στα ΔΣ του Συλλόγου τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερεμία και τόνισε πως στις μέρες αυτές που υπάρχει η σωματική απόσταση να φροντίσουμε να διατηρήσουμε την ψυχική επαφή.

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ” απέδειξε ότι η αγάπη και η συλλογικότητα, ακόμα και σε καιρούς κρίσης, αποφέρουν καρπούς και ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!!!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here