Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “΄Καλλιστώ”: Επιτυχημένη εκδήλωση για τον Καρκίνο

0
701

Την Τετάρτη 23/05/2018 στο Πνευματικό Κέντρο της Μεγαλόπολης “Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ” είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια ξεχωριστή και καλά οργανωμένη εκδήλωση του συλλόγου μας.

Το θέμα της ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο άμεσα ή έμμεσα αφορά όλους μας. Τον ΚΑΡΚΙΝΟ…. Μία δύσκολη ασθένεια, που μπορεί ν’ αντιμετωπισθεί ως ένα βαθμό με τη σωστή ενημέρωση και την πρόληψη. Γιατί η άγνοια καλλιεργεί τον φόβο.

Η συγγραφέας του βιβλίου “Μ’ ΑΓΑΠΩ” Γωγώ Τσακογιάννη μας έδωσε μηνύματα Ζωής και Αισιοδοξίας εξιστορώντας με χιούμορ την προσωπική της περιπέτεια στην αναμέτρησή της με τον καρκίνο. Η dr. Δέσποινα Κατσώχη, ογκολόγος – ακτινοθεραπευτής, με τρόπο σαφή και κατανοητό μίλησε για την πρόληψη την οποία όλοι καθημερινά θα πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας, κανόνες που πρέπει να υιοθετήσουμε προκειμένου να αποτρέψουμε και να προλάβουμε δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία μας. Γιατί ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “Kαλλιστώ” ευχαριστεί πολύ τις ομιλήτριες οι οποίες με την παρουσία τους τίμησαν τον σύλλογο και την πόλη μας, προσφέροντας σ’ εμάς τις εμπειρίες τους και τις επιστημονικές τους γνώσεις.

Ευχαριστούμε και όλους τους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση η οποία – όπως δήλωσαν – είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here