Σύλλογος Γυναικών “Καλλιστώ”:Η εκδήλωση παράδοσης αμαξιδίου στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης

0
508

Ακόμη μια φορά αποδείξαμε πως οι συλλογικές προσπάθειες και ο εθελοντισμός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν.

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο ήρθε στην πόλη μας, που αποκτήθηκε από τη συλλογή πλαστικών καπακιών από όλους μας.  Το αμαξίδιο αυτό παραλάβαμε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή» κι εχθές Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 παραδόθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για τις ανάγκες του νέου τομέα «Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας».

Η φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε από μαθητές του ΕΠΑΛ, πολίτες και εκπροσώπους σχολείων, φορέων και συλλόγων του Δήμου μας.Αξιόλογοι ομιλητές κράτησαν ιδιαίτερα υψηλό το ενδιαφέρον των ακροατών μιλώντας για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς, που θα πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.

Ο γιατρός αιματολόγος Ιωάννης Αδαμόπουλος διευθυντής της Μ.Μ.Α. στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με πολύ άμεσο τρόπο μίλησε για την μεγάλη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών, γιατί όλοι κάποια στιγμή πιθανόν να το έχουμε ανάγκη για τη ζωή μας.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων Αγάπη για Ζωή και Ομάδα «ΑμεΑ εν δράσει» Τρίπολης αναφέρθηκαν στη δράση των φορέων τους.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν αξία στην εκδήλωση μας με την παρουσία τους, τον διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Γιάννη Τσόπελα για την ζεστή φιλοξενία και την συνεργασία που είχαμε, τα μέλη του συλλόγου μας και την σχολική επιτροπή του ΕΠΑΛ που πρόσφεραν τα καλούδια τους για τον μπουφέ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο – Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here