Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης:Διεκδικούμε την αύξηση του οικονομικού ορίου εισοδήματος για το πρόγραμμα τροφίμων στα προηγούμενα όρια

0
202

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26-06-2015
Η δημιουργία ενός προγράμματος για την καλύτερη κατανομή οικονομικής βοήθειας σε ευαίσθητες οικονομικές ομάδες θα πρέπει να διαμορφώνεται έτσι ώστε να εξυπηρετεί και να διευκολύνει τις ομάδες αυτές χωρίς να δημιουργεί μεγαλύτερα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και να στρέφεται προς τον αντίθετο στόχο.

Πιστεύουμε ότι πρόγραμμα σίτισης ως μνημονικός νόμος επιβλήθηκε στη χώρα μας από την ευρωπαϊκή ένωση για να στοχοποιήσει τις πολυμελής οικογένειες με βαθύτερο στόχο την δημιουργία μεγαλύτερου δημογραφικού προβλήματος.

Αυτό αποδεικνύεται βλέποντας τα οικονομικά κριτήρια που στο προηγούμενο πρόγραμμα είχε οριστεί στα 17.200 ευρώ ενώ τώρα στα 7.200 για τις τρίτεκνες οικογένειες.

Καλούμε την υφυπουργό κα Φωτίου ,την περιφέρεια ,τους δήμους και τους άλλους φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να αντιταχτούν ενάντια σε αυτόν τον μνημονικό νόμο –σύστημα που αντί να βοηθήσει τις πολυμελής οικογένειες τις στέλνει στους κάδους απορριμμάτων.

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανάλογη κατανόηση από αυτούς που στηρίζονται από την ελληνική οικογένεια και ζουν μαζί με αυτή ώστε να προτάξουν τον άνθρωπο –οικογένεια πάνω από το χρήμα.

Διεκδικούμε την αύξηση του οικονομικού ορίου εισοδήματος για το πρόγραμμα τροφίμων στα προηγούμενα όρια.

ΕΚ ΤΟΥ Δ Σ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here