ΑρχικήΑΡΘΡΑΣύλλογος Βασταίων: Εξακολουθεί ο Δήμος Μεγαλόπολης να μην απαντά σε αίτημα του...

Σύλλογος Βασταίων: Εξακολουθεί ο Δήμος Μεγαλόπολης να μην απαντά σε αίτημα του Συλλόγου Βασταίων!

Ο Σύλλογος ζητεί άδεια να λειτουργήσει τον Ξενώνα

Από τον Ιούνιο 2020 ο Σύλλογος Βασταίων έχει καταθέσει αίτηση, ζητώντας από τον Δήμο Μεγαλόπολης την εκχώρηση λειτουργίας του Ξενώνα Βάστα σε μέλος του Συλλόγου, με την υποχρέωση κάλυψης των εξόδων και τη συντήρηση του κτιρίου (έχει ανεγερθεί από τον Σύλλογο σε κοινοτικό οικόπεδο) ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί τους κατοίκους.

Από τότε ο Σύλλογος απευθύνθηκε αρκετές φορές στον Δήμο, προφορικώς και εγγράφως, χωρίς όμως και πάλι να λάβει απάντηση, ούτε να έρχεται το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (αρμόδιο όργανο για απόφαση).

Εξαντλώντας κάθε υπομονή, ο Σύλλογος κατέθεσε αναφορά στον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος με την υπ. αριθ. 3006033/59287/1.11.2021 επιστολή του προς τον Δήμο Μεγαλόπολης, γνωμοδοτεί θετικά υπέρ της λειτουργίας του ξενώνα από μέλος του Συλλόγου κατ’ απόλυτη νομιμότητα, τόσο για την λειτουργία όσο και για τη διαχείριση με τη σύναψη σύμβασης χρησιδανείου.

Κατόπιν τούτου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας και ο Σύλλογος, με το υπ. αριθ. 14227/29.11.2021 έγγραφό τους, ζητούν όπως τεθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη απόφασης, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Σημειώνεται ότι ο Συνήγορος του Πολίτη, προ μηνός, απέστειλε και δεύτερη επιστολή, μη λαμβάνοντας απάντηση από τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Από το Σύλλογο Βασταίων

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ