ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

0
218
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγαλόπολη 19-8-2012
Με απέραντη θλίψη και αγανάκτηση βιώνουμε τον άδικο και αδικαιολόγητο χαμό ενός ακόμη συναδέλφου της οικογένειας των χειριστών αλλά και του ορυχείου της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Ο θάνατος του φίλου και συναδέλφου μας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που επήλθε το απόγευμα της 18ης Αυγούστου στην Αποθήκη Λιγνίτη προστίθεται στον μακρύ κατάλογο του φόρου αίματος που πληρώνουν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τις ελλιπείς συνθήκες ασφάλειας κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα τελευταία χρόνια τα ορυχεία Μεγαλόπολης.
Μόνο με το φιλότιμο και την αυτοθυσία των εργαζομένων λειτουργεί το εργοτάξιο αφού οι υπεύθυνοι το έχουν εγκαταλείψει και εναποθέσει την διοίκηση του στον αυτόματο πιλότο.
ΖΗΤΑΜΕ την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών που έγινε το τραγικό περιστατικό καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.
ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ότι δεν θα επιτρέψουμε καμιά απόπειρα ΄΄κουκουλώματος΄΄ και αποπροσανατολισμού των σε βάθος ερευνών που άμεσα πρέπει να γίνουν προς κάθε κατεύθυνση στελεχών της επιχείρησης, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να είναι ο τελευταίος φόρος αίματος που πληρώνουμε εμείς οι εργαζόμενοι στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤ ΩΝ
ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here