Σχετικά με το θέμα του εργαζόμενου που κατάσχεσε χρήματα από λογαριασμό του Δήμου Μεγαλόπολης

Παρέμβαση με εξώδικο του εργαζόμενου

0
1187

Στις 15 Ιανουαρίου δημοσιεύθηκε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ένα άρθρο με θέμα την κατάσχεση από εργαζόμενο του Δήμου, χρηματικού ποσού από τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Μεγαλόπολης.

δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Χθες 25 Φεβρουαρίου μετά από 40 ημέρες , λάβαμε ένα εξώδικο από έναν συμπολίτη μας ο οποίος ισχυρίζεται ότι το άρθρο μας απευθύνεται σε αυτόν , είναι αναληθές, προσβλητικό και συκοφαντικό εναντίον του και ζητάει την αφαίρεση του. Ζητάει επίσης και επανόρθωση με νέο άρθρο.

Σχετικά λοιπόν με το συγκεκριμένο θέμα , σαν Καφενείο Μεγαλόπολης θέλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στηρίχθηκε 100% σε όσα αναφέρονται στα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μεγαλόπολης, κάτι το οποίο αναφέρεται σαφέστατα στο τέλος του κειμένου και επιπλέον υπάρχει και ο σύνδεσμος που οδηγεί στα πρακτικά στην ΔΙΑΎΓΕΙΑ, όπου οι αναγνώστες λαμβάνουν γνώση σε όσα ειπώθηκαν εκεί.

Μας δημιουργεί μεγάλη απορία γιατί ο συμπολίτης μας δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτό και στρέφεται εναντίον μας. Αν θεωρεί ότι όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για να οριστεί δικηγόρος εναντίον τον βλάπτουν, ας στραφεί εναντίον τους , είναι πραγματικά απίστευτο και πλήρως αδικαιολόγητο να ρίχνει ευθύνες σε μαι ιστοσελίδα επειδή αναδημοσίευσε τμήμα από τα επίσημα πρακτικά ενός δημόσιο οργάνου!

Η αναφορά στο άρθρο μας ότι ο εργαζόμενος ιδιοποιήθηκε χρήματα του Δήμου, ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ) είναι σαφέστατα γραμμένο ότι είναι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ !! Και αυτό προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα. Δεν είναι λοιπόν δική μας αναφορά. Δεν μιλάμε για πλάγιους η μη νόμιμους τρόπους, γράφουμε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!! Γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουμε την υπόθεση, απλά αναδημοσιεύσαμε μέρος των επίσημων πρακτικών του Δήμου.

δείτε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών:

Το ερώτημα του άρθρου και ο στόχος είναι για τις ενέργειες του Δήμου Μεγαλόπολης και όχι προς τον εργαζόμενο. Δεν υπάρχει καμία αναφορά που να ξεφεύγει από τα όσα αναφέρονται στα επίσημα πρακτικά της Οικονομικής επιτροπής. Και πάλι θα αναφέρουμε ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως ο συμπολίτης μας δεν μπορεί να καταλάβει ότι το άρθρο δεν περιέχει καμία δική μας αναφορά, παρά μόνο όσα αναφέρονται σε επίσημα και δημόσια έγγραφα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!

Από αυτά τα επίσημα πρακτικά δεν προκύπτουν τα στοιχεία του εργαζομένου , υπάρχουν μόνο τα αρχικά του (Η.Ν.), οπότε δεν υπήρχε η δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιος είναι για να λάβουμε την δική του άποψη. Εμείς αντιγράψαμε απλά ότι αναγραφόταν στα επίσημα πρακτικά.

Θα μπορούσε ο εργαζόμενος αν θεωρεί ότι θίγεται ή ότι δεν παρουσιάστηκε σωστά το θέμα, να επικοινωνήσει μαζί μας με πολλούς τρόπους, δεν έγινε ποτέ αυτό, παρά μόνο χθες , μετά από 40 ημέρες από την δημοσίευση του άρθρου με το συγκεκριμένο εξώδικο.

Σε κάθε περίπτωση , ακόμα και τώρα η σελίδα μας είναι στην διάθεση του εργαζόμενου να παρουσιάσει την δική του εκδοχή με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Σε σχέση με τις απαιτήσεις που αναφέρονται στο εξώδικο απαντούμε:

Δεν μπορεί να αφαιρεθεί το άρθρο από την ιστοσελίδα , ούτε έχει κανένα δικαίωμα να μας αναγκάσει να γράψουμε ότι ο ίδιος επιθυμεί, να μας επιβάλει τίτλους και κείμενα , όπως αναφέρει στο εξώδικο. Αλλά η όποια αντίδραση και θέση του εργαζόμενου μπορεί να δημοσιευθεί , τόσο στο επίμαχο άρθρο αλλά και σε νέο άρθρο, προκειμένου να είναι προσβάσιμο από όλους τους αναγνώστες μας. Αυτό το επιθυμούμε και εμείς.

Αν ο συμπολίτης μας θεωρεί ότι έχει συκοφαντηθεί, ότι έχει προσβληθεί, ότι γράφουμε ανακρίβειες, να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνει αυτός κατάλληλη αλλά μάλλον πρέπει να στρέψει τα βέλη του προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου , αφού όλες οι αναφορές του άρθρου μας είναι από τα επίσημα πρακτικά συγκεκριμένης συνεδρίασης. Κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά αφού είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Δήμο.

Ακόμα και τώρα που έχουμε το όνομα του από το εξώδικο, δεν το δημοσιεύουμε γιατί ποτέ το θέμα μας δεν ήταν ο εργαζόμενος αλλά οι ενέργειες του Δήμου. Και αυτό πρέπει να το κατανοήσει καλά ο συμπολίτης μας. Ποιος έχει δίκιο είναι θέμα της δικαιοσύνης και όχι δικό μας. Εμείς απλά παρουσιάζουμε γεγονότα.

Αν πράγματι ο συμπολίτης μας θέλει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια , να παρουσιάσει την δική του άποψη, με χαρά θα το κάνουμε, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και εμείς θα πρέπει να προστατέψουμε το κύρος της σελίδας και τα δικά μας συμφέροντα από όποιον θέλει να τα βλάψει.

δείτε το σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ

δείτε τα επίσημα πρακτικά της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με το αναλυτικό ιστορικό του θέματος ΕΔΩ

δείτε το εξώδικο:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here