Σχεδιασμός δράσεων για την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Ένα ιδιαίτερα παραγωγικό σε δράσεις και αποτελεσματικό σε υλοποίηση στόχων ήταν το 2017 για την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Ανάλογος είναι ο σχεδιασμός και για το 2018

0
488

Πλούσιο το έργο του απολογισμού για το 2017, το οποίο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασε στα μέλη ο πρόεδρος Γεώργιος Κουκουλιάτας, ενώ τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο Ταμίας Κωνσταντίνος Τσιμόπουλος. Η πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Μαρία Βαλσαμοπούλου, διάβασε την Έκθεση Ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2017 (έσοδα – έξοδα) η οποία ήταν θετική και ζήτησε την έγκριση καθώς και την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ.

Στα σημαντικότερα καταγράφονται η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης, το 51ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο στην Βέροια, η συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και ομάδα ακαδημαϊκών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στο σχεδιασμό του 2018 έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία για την διοργάνωση του 52ο Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου στην Βόρεια Εύβοια (Αιδηψό) καθώς και άλλες δράσεις και συνεργασίες.

Μετά την ομόφωνη έγκριση του απολογισμού του 2017 και του προγραμματισμού για το 2018 μέσα σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2018 με ανταλλαγές ευχών μεταξύ των μελών. Φέτος το τυχερό φλουρί βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια των Ανδρέα Κατσιάπη και Γιώργου Κουλουρά. Τελικά γενναιόδωρος όπως είναι πάντα ο πρόεδρος της φετινής Γενικής Συνέλευσης κ. Κατσιάπης παραχώρησε το μερίδιο του δώρου στον κ. Κουλουρά.

 

 
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here