ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης: Διευρυμένη συνεδρίαση για τα θέματα της Μεγαλόπολης

0
175

Την Παρασκευή 16/10/2020 η Ο/Μ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μεγαλόπολης με τη συμμετοχή του βουλευτή του κόμματος μας Γ.ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ,των περιφερειακών μας συμβούλων Γ. ΔΕΔΕ και ΤΖ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής πραγματοποίησε διευρυμένη συνεδρίαση στο πλαίσιο της οποίας έγινε εποικοδομητικός διάλογος επί σειράς θεμάτων,που αφορούν στη λειτουργία του κόμματος μας,αλλά και της κοινωνίας μας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα,που κληροδότησε η κυβέρνηση της Ν.Δ με τις ολέθριες για την τοπική μας κοινωνία κι όχι μόνο αποφάσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Συναισθανόμενοι την ανάγκη να συνεισφέρουμε στην κατά το δυνατόν ευμενέστερη εξέλιξη των καταστάσεων,που αφορούν στο Δήμο μας κι όχι μόνο σε σχέση με την απολιγνιτοποίηση – δίκαιη μετάβαση συγκροτήσαμε Ομάδα Εργασίας,η οποία θα κάνει τις παρεμβάσεις της στο.αναρτημένο από.την κυβέρνηση για διαβούλευση σχέδιο δίκαιης μετάβασης και θα παρέχει κάθε είδους βοήθεια-στήριξη όπου κι όπως απαιτηθεί για το συμφέρον του Δήμου μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here