ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης: Διαμαρτυρία για την υποβάθμιση στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Μεγαλόπολης

ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης: Διαμαρτυρία για την υποβάθμιση στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Μεγαλόπολης

Η Ο/Μ ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Π.Σ Μεγαλόπολης διαμαρτύρεται έντονα για την κατάσταση, που επικρατεί στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην πόλη μας.

        Συγκεκριμένα,  η κυβέρνηση της Ν.Δ έχει ψηφίσει κι εφαρμόζει στα ΕΛ.ΤΑ σε όλη τη χώρα ένα «σχέδιο αναδιάρθρωσης», το οποίο  περιλαμβάνει: α) Μείωση θέσεων εργασίας λόγω εθελουσίας εξόδου 2.000 ατόμων, β) Συρρίκνωση δικτύου, γ) Διάλυση της διανομής λόγω αύξησης του χρόνου  για την επίδοση της αλληλογραφίας, δ) Υπονόμευση ταχυδρομικής εξυπηρέτησης των πολιτών. Επίσης, παραβιάζει τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των Υπαλλήλων και ισοπεδώνει τα εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματά τους.

         Δεν ισχύει πλέον η καθημερινή αστική διανομή αλληλογραφίας εντός της πόλης μας,,ενώ έχει περιοριστεί να πραγματοποιείται μόνο μια φορά την εβδομάδα σε όλα τα χωριά και οικισμούς,  με αποτέλεσμα να σημειώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση της.

           Το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην  πόλη μας έχει μείνει επίσημα μόνο με έναν διανομέα ταχυδρόμο, γεγονός που καθιστά δύσκολη έως αδύνατη την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας.

         Ζητάμε να παραμείνουν όλες οι οργανικές θέσεις του καταστήματος  ΕΛ.ΤΑ στην πόλη μας,ώστε να λειτουργήσει πάλι σωστά  για την εξυπηρέτηση του κοινού, (υπήρχαν 4 οργανικές θέσεις διανομέων και το νέο σχέδιο προβλέπει 2 θέσεις), αφού το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί 3000 νοικοκυριά στην πόλη της Μεγαλόπολης, 95 χωριά και οικισμούς του Δήμου μας,7 χωριά-οικισμούς του Δήμου Γορτυνίας, καθώς και μεγάλο όγκο  φυσικών πελατών λόγω κλεισίματος αρχικά του Ο.Τ.Ε και μετά του πρακτορείου της Δ.Ε.Η. Μεγάλα χωριά του δήμου μας είναι απομακρυσμένα από την Μεγαλόπολη και οι κάτοικοι είχαν τον ταχυδρόμο σαν  μοναδικό μέσο πληρωμής των λογαριασμών τους.

            Σαν Σ/Ο της Ο/Μ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Π.Σ στη Μεγαλόπολη θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα,που αντιμετωπίζει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην πόλη μας, για να προσφέρει πάλι χωρίς καθυστέρηση τις υπηρεσίες του σε όλους τους κατοίκους, τις Υπηρεσίες και τους Φορείς που εξυπηρετούνται  από αυτό.

            Σ/Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Π.Σ  Μεγαλόπολης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια