Συνεχόμενες επιτυχίες από τους αθλητές του στίβου της Μεγαλόπολης

0
172

Οι επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του στίβου της Μεγαλόπολης συνεχίζονται.

Σε αγώνες που έγιναν για το σχολικό πρωτάθλημα, για το διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , οι αθλητές αθλήτριες της ομάδας Λύκαια αλλά και άλλων Συλλόγων της Μεγαλόπολης σημείωσαν πολλές καλές επιδόσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο προπονητής της ομάδας, Βασίλειος Γεωργαντάς:

Στο Πανελλήνιο σχολικό είχαμε την καλύτερη εμφάνιση από τον Νίκο Γκιουμέ, ο οποίος με 4,30μ. κατέλαβε την 5η θέση στο άλμα επί κοντώ, σ’έναν αγώνα όπου οι τρείς πρώτοι νικητές έπιασαν το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, ενώ ο 4ος είναι στην κατηγορία των εφήβων. 8η θέση από την Γεωργία Βακροπούλου και τον Αθανάσιο Καλαϊτζή στη σφυροβολία, ενώ 9η κατετάγη η Αθανασία Χριστοφίλη στο ίδιο αγώνισμα.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων ξεχωρίζουν το 50,41μ. της Γεωργίας Βακροπούλου στη σφυροβολία και το 4,30μ. του Νίκου Γκιουμέ στο άλμα επί κοντώ. Πολύ καλές και οι επιδόσεις του Χρίστου Σβώλου (1,72μ. στο άλμα σε ύψος, 44,80 στο 700ων γραμμαρίων ακόντιο παρακαλώ), αν και βρίσκεται ακόμη στην μικρότερη κατηγορία, αλλά και του Χρίστου Μέτα στα 400μ. με εμπόδια (62΄΄02εκ), ενώ σταθερά σε υψηλές επιδόσεις κινούνται και οι δύο άλλοι σφυροβόλοι των ‘Λυκαίων’ σ’ αυτήν την κατηγορία Χριστοφίλη Αθανασία (46,12μ.) και Καλαϊτζής Αθανάσιος (53,40μ.). Πολύ καλή και η Μαριλένα Τσουμπλέκα των άλλων με 37,20μ. στη σφύρα.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών ο Νίκος Γκιουμές 1ος στο επικοντώ , ο Παναγιώτης Μπουζιάνης στην Σφύρα 2ος, η Βακροπούλου Γεωργία 1η στην Σφύρα Γυναικών.

Για ακόμη μια φορά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους αθλητές και τι αθλήτριες, τους προπονητές και σε όσους βοηθούν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here