ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
201

69724_4778529460934_1588385292_n

Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος στην Μεγαλόπολη και σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου.

Κύρια αφορμή είναι το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, ( από 20 Οκτωβρίου) η αναβάθμιση του κύριου υποσταθμού της διανομής αλλά κάποια προβλήματα με μερικές συσκευές ασφαλείας που είναι απαραίτητες , έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ την παράδοση του έργου και έτσι σε κάθε μικρό πρόβλημα που παρουσιάζεται οι διακοπές ρεύματος περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό καταναλωτών. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν φορτωθεί πολλές γραμμές μέσης τάσης σε 2 μόνο διακόπτες του εφεδρικού υποσταθμού.

Το πότε ακριβώς θα λειτουργήσει και πάλι ο υποσταθμός είναι άγνωστο. Οι τοπικές υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ , έχουν επισημάνει από την πρώτη στιγμή τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν αλλά δυστυχώς το έργο δεν μπορεί ακόμα να παραδοθεί.

Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ότι αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές αφού οι λιγοστοί εργαζόμενοι του πρακτορείου της Μεγαλόπολης αρκετές φορές επεμβαίνουν και επιδιορθώνουν τις βλάβες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η κατάσταση όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και αν προκύψει μια σοβαρότερη βλάβη , είναι πολύ πιθανόν οι διακοπές ρεύματος να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια!

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here