ΑρχικήΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ

Τα 2 πρώτα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης είχαν να κάνουν με το μεγάλο θέμα της Συνδετήριας Οδού της πόλης της Μεγαλόπολης με την νέα εθνική οδό.   Και αυτό γιατί ο κόμβος που θα συνδεθεί ο δρόμος με την πόλη αλλά και η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου ,   είναι 2 ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση του έργου.   Αυτές οι 2 ενέργειες με πολύ μεγάλη καθυστέρηση πέρασαν από την πλειοψηφία και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να ολοκληρωθεί το έργο.   

Όμως η μεθόδευση και οι επιλογές της σημερινής πλειοψηφίας ενδέχεται να προκαλέσουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούν. Και αυτό γιατί η λύση που επιλέχθηκε , προτάθηκε και τελικά πέρασε , έχει να αντιμετωπίσει τον Σεπτέμβριο ήδη μια προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και είναι πολύ πιθανόν μετά τις χθεσινές αποφάσεις να έχουμε και άλλες προσφυγές.  Αν στην δικαιοσύνη κολλήσει το θέμα  , Συνδετήρια Οδό θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε .

Στην ψηφοφορία για την παραλαβή της μελέτης το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 15 ΝΑΙ – 11 ΟΧΙ.  Αλλά αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας φάνηκε ότι ψήφισαν με βαριά την καρδιά και με την αναγκαιότητα του να γίνει επιτέλους ο δρόμος αλλά με την σκέψη ότι δεν ενδεχομένως να μην είναι η καλύτερη λύση.  Όλοι οι σύμβουλοι της Μειοψηφίας δεν στήριξαν την πρόταση για την παραλαβή της μελέτης και για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου, κυρίως λόγω του υψηλού ρίσκου και όλοι πρότειναν να γίνει ο δρόμος στην παλιά λύση που έχουν γίνει απαλλοτριώσεις και δεν υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις. Επίσης δεν ψήφισε ο σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Τάσος Κάβουρας με μια πολύ σαφή άποψη και μια δυνατή τοποθέτηση που αξίζει να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η αρχική μελέτη λοιπόν του Υπουργείου που ισχύει ακόμα και σήμερα λέει κυκλικό κόμβο, ο Δήμος Μεγαλόπολης είχε επιλέξει πέρυσι  διασταύρωση με φανάρια και τελικά χθές ψηφίστηκε η μελέτη που λέει απλά διασταύρωση , όπως όλα τα στενά τη πόλης. Δηλαδή η κύρια είσοδος της πόλης θα ενώνεται με τον παλιό περιφερειακό δρόμο με ένα ΣΤΟΠ.
Αυτό έγινε δεκτό από την πλειοψηφία του Δήμου με βάση το δεδομένο να μειωθεί όσο το δυνατόν πιο πολύ η ζημιά που προκαλείται στους ιδιοκτήτες και να μην υπάρχουν αντιδράσεις.

komvos-megalopolis

Επίσης η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου όπως φαίνεται στα σχέδια δεν αφορά την επέκταση της πόλης αλλά την διευθέτηση των 4 γωνιών και των όμορων οικοπέδων στην συγκεκριμένη διασταύρωση. Έγινε μόνο και μόνο για να καμφθούν οι αντιδράσεις των ιδιωτών και να πλήττονται όσο το δυνατόν λιγότερο οι ιδιοκτησίες τους. Όμως τελικά η προσφυγή στην δικαιοσύνη παραμένει και υπάρχει κίνδυνος να γίνουν και άλλες!!

Ένα ακόμα θέμα που προκύπτει είναι το πλάτος που θα έχει η Συνδετήρια Οδός. Άλλοι υποστηρίζουν ότι θα έχει το πλάτος που έχουν και οι δρόμοι της πόλης , άλλοι ότι θα είναι λίγο μεγαλύτερη. Επίσης από το σχέδιο που παρουσιάστηκε φαίνεται καθαρά ότι μετατοπίστηκε λίγα μέτρα η συνδετήρια και δεν θα είναι ακριβώς απέναντι από την οδό Καβάφη.

Ο Γιάννης Φουσέκης αλλά και πολλοί άλλοι σύμβουλοι ρώτησαν ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του έργου μετά την ψήφιση της μελέτης και της αλλαγής του ρυμοτομικού σχεδίου αλλά απάντηση σαφή δεν πήραν.

Τοποθέτηση έκανε και η κ. Καντέλη ( μια εκ των ιδιοκτητών ) η οποία διαμαρτυρήθηκε ότι για ακόμη μια φορά δεν είχε καμία ενημέρωση για την αλλαγή των σχεδίων και αναρωτήθηκε γιατί δεν περίμενε ο Δήμος την εκδίκαση της υπόθεσης σε τρεις μήνες και αν στην ουσία πάει να προδικάσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Όπως ψηφίστηκαν οι αποφάσεις τίποτα δεν ξεκαθάρισε και θα πρέπει να αναμένουμε την αντίδραση του Υπουργείου, του Μορέα και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.  Άρα εκ του αποτελέσματος δεν έχουμε τίποτα οριστικό ακόμα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα έχουμε δρόμο!!

Δείτε παρακάτω και  το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο….

 

 

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Δημοτική αρχή με την παραπάνω απόφασή της , προκειμένου να μην χάσει μερικούς ψήφους και για να στηρίξει τα συμφέροντα λίγων επωνύμων , υποθήκευσε την ασφάλεια της συνδετήριας οδού της πόλης μας. Ένα είναι βέβαιο, οτι στο μέλλον θα έχουμε σοβαρά ατυχήματα και πιθανόν να θρηνήσουμε και θύματα που απεύχομαι. Έπαιξε για χρόνια παιχνίδια και μικροπολιτική , ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να φτάσουμε να προτείνει την χειρότερη λύση με φανάρια , προκειμένου να οφεληθούν κάποιοι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και για τα χωράφια να κατασταφεί ένα τόσο σημαντικό έργο. Προτείνω μαζί με τα στοπ , να μπεί και ταμπέλα που να γράφει τα ονόματά τους , ώστε οι επόμενες γενιές να γνωρίζουν ποιοί ανίκανοι , ανεγκέφαλοι , πολιτικάντηδες και συμφεροντολόγοι ευθύνονται για τα κακά που έγιναν. Ντροπή σας συμπολίτευση και αντιπολίτευση μαζί ! Είστε υπόλογοι στο λαό. Λοιπόν φίλοι μου , το μόνο πού μας μένει είναι να πάψουμε την αδιαφορία και να απαιτήσουμε δυναμικά να γίνει ο κυκλικός κόμβος όπως σωστά προτείνει το Υπουργείο . Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ για συστράτευση και ενημέρωση των συμπολιτών μας όσο είναι καιρός .

 2. Η Δημοτική αρχή με την παραπάνω απόφασή της , προκειμένου να μην χάσει μερικούς ψήφους και για να στηρίξει τα συμφέροντα λίγων επωνύμων , υποθήκευσε την ασφάλεια της συνδετήριας οδού της πόλης μας. Ένα είναι βέβαιο, οτι στο μέλλον θα έχουμε σοβαρά ατυχήματα και πιθανόν να θρηνήσουμε και θύματα που απεύχομαι. Έπαιξε για χρόνια παιχνίδια και μικροπολιτική , ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να φτάσουμε να προτείνει την χειρότερη λύση με φανάρια , προκειμένου να οφεληθούν κάποιοι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και για τα χωράφια να κατασταφεί ένα τόσο σημαντικό έργο. Προτείνω μαζί με τα στοπ , να μπεί και ταμπέλα που να γράφει τα ονόματά τους , ώστε οι επόμενες γενιές να γνωρίζουν ποιοί ανίκανοι , ανεγκέφαλοι , πολιτικάντηδες και συμφεροντολόγοι ευθύνονται για τα κακά που έγιναν. Ντροπή σας συμπολίτευση και αντιπολίτευση μαζί ! Είστε υπόλογοι στο λαό. Λοιπόν φίλοι μου , το μόνο πού μας μένει είναι να πάψουμε την αδιαφορία και να απαιτήσουμε δυναμικά να γίνει ο κυκλικός κόμβος όπως σωστά προτείνει το Υπουργείο . Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ για συστράτευση και ενημέρωση των συμπολιτών μας όσο είναι καιρός .

 3. Η Δημοτική αρχή με την παραπάνω απόφασή της , προκειμένου να μην χάσει μερικούς ψήφους και για να στηρίξει τα συμφέροντα λίγων επωνύμων , υποθήκευσε την ασφάλεια της συνδετήριας οδού της πόλης μας. Ένα είναι βέβαιο, οτι στο μέλλον θα έχουμε σοβαρά ατυχήματα και πιθανόν να θρηνήσουμε και θύματα που απεύχομαι. Έπαιξε για χρόνια παιχνίδια και μικροπολιτική , ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να φτάσουμε να προτείνει την χειρότερη λύση με φανάρια , προκειμένου να οφεληθούν κάποιοι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και για τα χωράφια να κατασταφεί ένα τόσο σημαντικό έργο. Προτείνω μαζί με τα στοπ , να μπεί και ταμπέλα που να γράφει τα ονόματά τους , ώστε οι επόμενες γενιές να γνωρίζουν ποιοί ανίκανοι , ανεγκέφαλοι , πολιτικάντηδες και συμφεροντολόγοι ευθύνονται για τα κακά που έγιναν. Ντροπή σας συμπολίτευση και αντιπολίτευση μαζί ! Είστε υπόλογοι στο λαό. Λοιπόν φίλοι μου , το μόνο πού μας μένει είναι να πάψουμε την αδιαφορία και να απαιτήσουμε δυναμικά να γίνει ο κυκλικός κόμβος όπως σωστά προτείνει το Υπουργείο . Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ για συστράτευση και ενημέρωση των συμπολιτών μας όσο είναι καιρός .

 4. Η Δημοτική αρχή με την παραπάνω απόφασή της , προκειμένου να μην χάσει μερικούς ψήφους και για να στηρίξει τα συμφέροντα λίγων επωνύμων , υποθήκευσε την ασφάλεια της συνδετήριας οδού της πόλης μας. Ένα είναι βέβαιο, οτι στο μέλλον θα έχουμε σοβαρά ατυχήματα και πιθανόν να θρηνήσουμε και θύματα που απεύχομαι. Έπαιξε για χρόνια παιχνίδια και μικροπολιτική , ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να φτάσουμε να προτείνει την χειρότερη λύση με φανάρια , προκειμένου να οφεληθούν κάποιοι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και για τα χωράφια να κατασταφεί ένα τόσο σημαντικό έργο. Προτείνω μαζί με τα στοπ , να μπεί και ταμπέλα που να γράφει τα ονόματά τους , ώστε οι επόμενες γενιές να γνωρίζουν ποιοί ανίκανοι , ανεγκέφαλοι , πολιτικάντηδες και συμφεροντολόγοι ευθύνονται για τα κακά που έγιναν. Ντροπή σας συμπολίτευση και αντιπολίτευση μαζί ! Είστε υπόλογοι στο λαό. Λοιπόν φίλοι μου , το μόνο πού μας μένει είναι να πάψουμε την αδιαφορία και να απαιτήσουμε δυναμικά να γίνει ο κυκλικός κόμβος όπως σωστά προτείνει το Υπουργείο . Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ για συστράτευση και ενημέρωση των συμπολιτών μας όσο είναι καιρός .

 5. Φίλε Πάνο με όλο τον σεβασμό ,έχω να πώ δυό τρείς κουβέντες.
  1)Ποτέ μας με την επιτροπή, δεν είχαμε πρόταση-άποψη στό τεχνικό κομμάτι του δρόμου
  2)Ποτέ δέν συζητήσαμε οικονομικά ανταλλάγματα,
  3) Σάς δηλώνω κατηγορηματικά ότι όπως μας αντιμετώπισε η παρούσα δημοτική πλειοψηφία,θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας νομικά,να μην χάσουμε την περιουσία μας. Αναγκάζομαι μετά λύπης μου να μιλήσω διότι βλέπω την δημοτική μας αρχή να μας κοροϊδεύει να να προσπαθεί να ρίξει τίς ευθύνες της αλλού.Ξέχασε ο δήμαρχος ότι ξαφνικά έγινε πολεοδόμος και ακυρώνει άδειες οικοδομικές παράτυπα,ξέχασε πώς με πολιτική απόφαση ,όπως λέει η Γαλάνη έφτιαξε τον γιο δημοτικού του συμβούλου στην ΔΕΠΠΑ, ξέχασε πώς σε όποια πρόταση είχε διαμορφώσει,έπρεπε να εχουμε από πρίν ενημερωθεί;
  Πώς μπορούμε όμως να έχουμε εμπιστοσύνη , οταν ο Κύριος Δράκος το καλοκαίρι του 2012 γύρναγε με σχέδια στήν πόλη μας ,και έλεγε διάφορα ανυπόγραφα και ανεύθυνα; (επικαλούμαι και την μαρτυρία πρώην δημ. συμβούλου)
  Γιατί ο κύριος της επιτροπής επέλεξε μεμονωμένες ενημερώσεις;
  Γιατί οι κύριοι της επιτροπής δεν λένε όλη τήν αλήθεια;
  Γιατί δεν λένε ότι, αν μας αναγκάσετε να πάμε σε προσφυγές, ότι την προσφυγή μας θα την υποστηρίζαμε και με όποια πρόταση δεν θα την παίρναμε πίσω;;
  Μήπως ο στόχος ήταν αυτός;
  α) Να χάσουμε τίς ημερομηνίες προσφυγών και
  β) να αιμμοραγήσουμε οικονομικά;

  Δεν μας έχετε απαντήσει κύριοι, πώς στην απόφαση 360/2009 το Δ/Σ έκανε λάθος-ψεύτικη εισήγηση(άρα και λάθος απόφαση) γιά την διορθωτική ΚΥΑ;; Τρείς υπογραφές υπουργών λάθος;;ψεύτικες;
  Δέν μας εχει απαντήσει ακόμα ποιος θέλει τον δρόμο εκεί,και ποιους θέλει να βολέψει;Τό θέμα πλέον είναι και ηθικόν.Δεν θέλουμε κύριοι να μας ενοχλήσετε αλλά και ούτε να μας φτιάξετε.Πηγαίνετε τον δρόμο εκεί που ήταν η αρχική του θέση(που πιθανών να μην είναι και η σωστή,αλλά είναι από το 2003-2007) και αφήστε μας ήσυχους. Θέλουμε κι εμείς όλοι, ένα δρόμο ασφαλή,να έχει διαβάσεις,και όλα τα όσα προβλέπονται από την ανάδοχο εταιρεία,και όχι ένα δρόμο χωνί (να αρχίζει από 12 μέτρα και να καταλήγει 3.75 ανά κατεύθυνση) μέ μπάρες στό κομμάτι που είναι υπερυψωμένο,με υπόγειες διαβάσεις γιά τους πεζούς και τά ζώα από το σημείο κόμβου των περιβολίων έως και τήν Μεγαλόπολη.ένα δρόμο που αρμόζει σε μιά οργανωμένη κοινωνία,και αφήστε τούς κολλητούς σας.
  Τώρα σε ότι με αφορά,κάνω γνωστό πώς θα υποστηρίξω κάθε λυση πρός την κατεύθυνση να πάει ο δρόμος εκεί που ήταν από το 2003 και τελεσιδίκως αρχές τού 2007.(μακριά από την οικία του συμπολίτη μας)ή πρός την απόφαση να πάει ο δρόμος στην γωνία θανάτου όπως λέγετε ή στην αρχή 212 εκτελεσθέντων(στην φυσική της θέση).Έτσι κι αλλιώς τόν ίδιο χρόνο θα θέλουν να ολοκληρωθούν, οι εργασίες και τα νομικά ξεμπερδέματα.
  Παρ’ότι προκληθήκαμε μέ διάφορες πράξεις και ενέργειες από την πλειοψηφία του Δ/Σ,δέν απαντήσαμε,επιλέξαμε την οδό της σιωπής,αλλά μην μας λέτε όμως και ανόητους….

  αυτά τα λίγα…
  και συγνώμη για τυχόν λάθη

  Τάκης Αργυρόπουλος

 6. Φίλε Πάνο με όλο τον σεβασμό ,έχω να πώ δυό τρείς κουβέντες.
  1)Ποτέ μας με την επιτροπή, δεν είχαμε πρόταση-άποψη στό τεχνικό κομμάτι του δρόμου
  2)Ποτέ δέν συζητήσαμε οικονομικά ανταλλάγματα,
  3) Σάς δηλώνω κατηγορηματικά ότι όπως μας αντιμετώπισε η παρούσα δημοτική πλειοψηφία,θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας νομικά,να μην χάσουμε την περιουσία μας. Αναγκάζομαι μετά λύπης μου να μιλήσω διότι βλέπω την δημοτική μας αρχή να μας κοροϊδεύει να να προσπαθεί να ρίξει τίς ευθύνες της αλλού.Ξέχασε ο δήμαρχος ότι ξαφνικά έγινε πολεοδόμος και ακυρώνει άδειες οικοδομικές παράτυπα,ξέχασε πώς με πολιτική απόφαση ,όπως λέει η Γαλάνη έφτιαξε τον γιο δημοτικού του συμβούλου στην ΔΕΠΠΑ, ξέχασε πώς σε όποια πρόταση είχε διαμορφώσει,έπρεπε να εχουμε από πρίν ενημερωθεί;
  Πώς μπορούμε όμως να έχουμε εμπιστοσύνη , οταν ο Κύριος Δράκος το καλοκαίρι του 2012 γύρναγε με σχέδια στήν πόλη μας ,και έλεγε διάφορα ανυπόγραφα και ανεύθυνα; (επικαλούμαι και την μαρτυρία πρώην δημ. συμβούλου)
  Γιατί ο κύριος της επιτροπής επέλεξε μεμονωμένες ενημερώσεις;
  Γιατί οι κύριοι της επιτροπής δεν λένε όλη τήν αλήθεια;
  Γιατί δεν λένε ότι, αν μας αναγκάσετε να πάμε σε προσφυγές, ότι την προσφυγή μας θα την υποστηρίζαμε και με όποια πρόταση δεν θα την παίρναμε πίσω;;
  Μήπως ο στόχος ήταν αυτός;
  α) Να χάσουμε τίς ημερομηνίες προσφυγών και
  β) να αιμμοραγήσουμε οικονομικά;

  Δεν μας έχετε απαντήσει κύριοι, πώς στην απόφαση 360/2009 το Δ/Σ έκανε λάθος-ψεύτικη εισήγηση(άρα και λάθος απόφαση) γιά την διορθωτική ΚΥΑ;; Τρείς υπογραφές υπουργών λάθος;;ψεύτικες;
  Δέν μας εχει απαντήσει ακόμα ποιος θέλει τον δρόμο εκεί,και ποιους θέλει να βολέψει;Τό θέμα πλέον είναι και ηθικόν.Δεν θέλουμε κύριοι να μας ενοχλήσετε αλλά και ούτε να μας φτιάξετε.Πηγαίνετε τον δρόμο εκεί που ήταν η αρχική του θέση(που πιθανών να μην είναι και η σωστή,αλλά είναι από το 2003-2007) και αφήστε μας ήσυχους. Θέλουμε κι εμείς όλοι, ένα δρόμο ασφαλή,να έχει διαβάσεις,και όλα τα όσα προβλέπονται από την ανάδοχο εταιρεία,και όχι ένα δρόμο χωνί (να αρχίζει από 12 μέτρα και να καταλήγει 3.75 ανά κατεύθυνση) μέ μπάρες στό κομμάτι που είναι υπερυψωμένο,με υπόγειες διαβάσεις γιά τους πεζούς και τά ζώα από το σημείο κόμβου των περιβολίων έως και τήν Μεγαλόπολη.ένα δρόμο που αρμόζει σε μιά οργανωμένη κοινωνία,και αφήστε τούς κολλητούς σας.
  Τώρα σε ότι με αφορά,κάνω γνωστό πώς θα υποστηρίξω κάθε λυση πρός την κατεύθυνση να πάει ο δρόμος εκεί που ήταν από το 2003 και τελεσιδίκως αρχές τού 2007.(μακριά από την οικία του συμπολίτη μας)ή πρός την απόφαση να πάει ο δρόμος στην γωνία θανάτου όπως λέγετε ή στην αρχή 212 εκτελεσθέντων(στην φυσική της θέση).Έτσι κι αλλιώς τόν ίδιο χρόνο θα θέλουν να ολοκληρωθούν, οι εργασίες και τα νομικά ξεμπερδέματα.
  Παρ’ότι προκληθήκαμε μέ διάφορες πράξεις και ενέργειες από την πλειοψηφία του Δ/Σ,δέν απαντήσαμε,επιλέξαμε την οδό της σιωπής,αλλά μην μας λέτε όμως και ανόητους….

  αυτά τα λίγα…
  και συγνώμη για τυχόν λάθη

  Τάκης Αργυρόπουλος

 7. Φίλε Πάνο με όλο τον σεβασμό ,έχω να πώ δυό τρείς κουβέντες.
  1)Ποτέ μας με την επιτροπή, δεν είχαμε πρόταση-άποψη στό τεχνικό κομμάτι του δρόμου
  2)Ποτέ δέν συζητήσαμε οικονομικά ανταλλάγματα,
  3) Σάς δηλώνω κατηγορηματικά ότι όπως μας αντιμετώπισε η παρούσα δημοτική πλειοψηφία,θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας νομικά,να μην χάσουμε την περιουσία μας. Αναγκάζομαι μετά λύπης μου να μιλήσω διότι βλέπω την δημοτική μας αρχή να μας κοροϊδεύει να να προσπαθεί να ρίξει τίς ευθύνες της αλλού.Ξέχασε ο δήμαρχος ότι ξαφνικά έγινε πολεοδόμος και ακυρώνει άδειες οικοδομικές παράτυπα,ξέχασε πώς με πολιτική απόφαση ,όπως λέει η Γαλάνη έφτιαξε τον γιο δημοτικού του συμβούλου στην ΔΕΠΠΑ, ξέχασε πώς σε όποια πρόταση είχε διαμορφώσει,έπρεπε να εχουμε από πρίν ενημερωθεί;
  Πώς μπορούμε όμως να έχουμε εμπιστοσύνη , οταν ο Κύριος Δράκος το καλοκαίρι του 2012 γύρναγε με σχέδια στήν πόλη μας ,και έλεγε διάφορα ανυπόγραφα και ανεύθυνα; (επικαλούμαι και την μαρτυρία πρώην δημ. συμβούλου)
  Γιατί ο κύριος της επιτροπής επέλεξε μεμονωμένες ενημερώσεις;
  Γιατί οι κύριοι της επιτροπής δεν λένε όλη τήν αλήθεια;
  Γιατί δεν λένε ότι, αν μας αναγκάσετε να πάμε σε προσφυγές, ότι την προσφυγή μας θα την υποστηρίζαμε και με όποια πρόταση δεν θα την παίρναμε πίσω;;
  Μήπως ο στόχος ήταν αυτός;
  α) Να χάσουμε τίς ημερομηνίες προσφυγών και
  β) να αιμμοραγήσουμε οικονομικά;

  Δεν μας έχετε απαντήσει κύριοι, πώς στην απόφαση 360/2009 το Δ/Σ έκανε λάθος-ψεύτικη εισήγηση(άρα και λάθος απόφαση) γιά την διορθωτική ΚΥΑ;; Τρείς υπογραφές υπουργών λάθος;;ψεύτικες;
  Δέν μας εχει απαντήσει ακόμα ποιος θέλει τον δρόμο εκεί,και ποιους θέλει να βολέψει;Τό θέμα πλέον είναι και ηθικόν.Δεν θέλουμε κύριοι να μας ενοχλήσετε αλλά και ούτε να μας φτιάξετε.Πηγαίνετε τον δρόμο εκεί που ήταν η αρχική του θέση(που πιθανών να μην είναι και η σωστή,αλλά είναι από το 2003-2007) και αφήστε μας ήσυχους. Θέλουμε κι εμείς όλοι, ένα δρόμο ασφαλή,να έχει διαβάσεις,και όλα τα όσα προβλέπονται από την ανάδοχο εταιρεία,και όχι ένα δρόμο χωνί (να αρχίζει από 12 μέτρα και να καταλήγει 3.75 ανά κατεύθυνση) μέ μπάρες στό κομμάτι που είναι υπερυψωμένο,με υπόγειες διαβάσεις γιά τους πεζούς και τά ζώα από το σημείο κόμβου των περιβολίων έως και τήν Μεγαλόπολη.ένα δρόμο που αρμόζει σε μιά οργανωμένη κοινωνία,και αφήστε τούς κολλητούς σας.
  Τώρα σε ότι με αφορά,κάνω γνωστό πώς θα υποστηρίξω κάθε λυση πρός την κατεύθυνση να πάει ο δρόμος εκεί που ήταν από το 2003 και τελεσιδίκως αρχές τού 2007.(μακριά από την οικία του συμπολίτη μας)ή πρός την απόφαση να πάει ο δρόμος στην γωνία θανάτου όπως λέγετε ή στην αρχή 212 εκτελεσθέντων(στην φυσική της θέση).Έτσι κι αλλιώς τόν ίδιο χρόνο θα θέλουν να ολοκληρωθούν, οι εργασίες και τα νομικά ξεμπερδέματα.
  Παρ’ότι προκληθήκαμε μέ διάφορες πράξεις και ενέργειες από την πλειοψηφία του Δ/Σ,δέν απαντήσαμε,επιλέξαμε την οδό της σιωπής,αλλά μην μας λέτε όμως και ανόητους….

  αυτά τα λίγα…
  και συγνώμη για τυχόν λάθη

  Τάκης Αργυρόπουλος

 8. Φίλε Πάνο με όλο τον σεβασμό ,έχω να πώ δυό τρείς κουβέντες.
  1)Ποτέ μας με την επιτροπή, δεν είχαμε πρόταση-άποψη στό τεχνικό κομμάτι του δρόμου
  2)Ποτέ δέν συζητήσαμε οικονομικά ανταλλάγματα,
  3) Σάς δηλώνω κατηγορηματικά ότι όπως μας αντιμετώπισε η παρούσα δημοτική πλειοψηφία,θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας νομικά,να μην χάσουμε την περιουσία μας. Αναγκάζομαι μετά λύπης μου να μιλήσω διότι βλέπω την δημοτική μας αρχή να μας κοροϊδεύει να να προσπαθεί να ρίξει τίς ευθύνες της αλλού.Ξέχασε ο δήμαρχος ότι ξαφνικά έγινε πολεοδόμος και ακυρώνει άδειες οικοδομικές παράτυπα,ξέχασε πώς με πολιτική απόφαση ,όπως λέει η Γαλάνη έφτιαξε τον γιο δημοτικού του συμβούλου στην ΔΕΠΠΑ, ξέχασε πώς σε όποια πρόταση είχε διαμορφώσει,έπρεπε να εχουμε από πρίν ενημερωθεί;
  Πώς μπορούμε όμως να έχουμε εμπιστοσύνη , οταν ο Κύριος Δράκος το καλοκαίρι του 2012 γύρναγε με σχέδια στήν πόλη μας ,και έλεγε διάφορα ανυπόγραφα και ανεύθυνα; (επικαλούμαι και την μαρτυρία πρώην δημ. συμβούλου)
  Γιατί ο κύριος της επιτροπής επέλεξε μεμονωμένες ενημερώσεις;
  Γιατί οι κύριοι της επιτροπής δεν λένε όλη τήν αλήθεια;
  Γιατί δεν λένε ότι, αν μας αναγκάσετε να πάμε σε προσφυγές, ότι την προσφυγή μας θα την υποστηρίζαμε και με όποια πρόταση δεν θα την παίρναμε πίσω;;
  Μήπως ο στόχος ήταν αυτός;
  α) Να χάσουμε τίς ημερομηνίες προσφυγών και
  β) να αιμμοραγήσουμε οικονομικά;

  Δεν μας έχετε απαντήσει κύριοι, πώς στην απόφαση 360/2009 το Δ/Σ έκανε λάθος-ψεύτικη εισήγηση(άρα και λάθος απόφαση) γιά την διορθωτική ΚΥΑ;; Τρείς υπογραφές υπουργών λάθος;;ψεύτικες;
  Δέν μας εχει απαντήσει ακόμα ποιος θέλει τον δρόμο εκεί,και ποιους θέλει να βολέψει;Τό θέμα πλέον είναι και ηθικόν.Δεν θέλουμε κύριοι να μας ενοχλήσετε αλλά και ούτε να μας φτιάξετε.Πηγαίνετε τον δρόμο εκεί που ήταν η αρχική του θέση(που πιθανών να μην είναι και η σωστή,αλλά είναι από το 2003-2007) και αφήστε μας ήσυχους. Θέλουμε κι εμείς όλοι, ένα δρόμο ασφαλή,να έχει διαβάσεις,και όλα τα όσα προβλέπονται από την ανάδοχο εταιρεία,και όχι ένα δρόμο χωνί (να αρχίζει από 12 μέτρα και να καταλήγει 3.75 ανά κατεύθυνση) μέ μπάρες στό κομμάτι που είναι υπερυψωμένο,με υπόγειες διαβάσεις γιά τους πεζούς και τά ζώα από το σημείο κόμβου των περιβολίων έως και τήν Μεγαλόπολη.ένα δρόμο που αρμόζει σε μιά οργανωμένη κοινωνία,και αφήστε τούς κολλητούς σας.
  Τώρα σε ότι με αφορά,κάνω γνωστό πώς θα υποστηρίξω κάθε λυση πρός την κατεύθυνση να πάει ο δρόμος εκεί που ήταν από το 2003 και τελεσιδίκως αρχές τού 2007.(μακριά από την οικία του συμπολίτη μας)ή πρός την απόφαση να πάει ο δρόμος στην γωνία θανάτου όπως λέγετε ή στην αρχή 212 εκτελεσθέντων(στην φυσική της θέση).Έτσι κι αλλιώς τόν ίδιο χρόνο θα θέλουν να ολοκληρωθούν, οι εργασίες και τα νομικά ξεμπερδέματα.
  Παρ’ότι προκληθήκαμε μέ διάφορες πράξεις και ενέργειες από την πλειοψηφία του Δ/Σ,δέν απαντήσαμε,επιλέξαμε την οδό της σιωπής,αλλά μην μας λέτε όμως και ανόητους….

  αυτά τα λίγα…
  και συγνώμη για τυχόν λάθη

  Τάκης Αργυρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ