Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το μαύρο από την DIGEA στην Μεγαλόπολη – Επιστολή διαμαρτυρίας από τον Κ.Γαλάνη

5
637

Με επιστολή του  που μας κοινοποίησε, ο κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος διαμαρτύρεται για τα προβλήματα στην αναμετάδοση των τηλεοπτικών καναλιών που μεταδίδονται μέσω της πλατφόρμας DIGEA στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης.

Εδώ και 2 εβδομάδες ελάχιστοι πολίτες στην Μεγαλόπολη και την γύρω περιοχή έχουν τηλεοπτικό σήμα και κανείς ακόμα δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

            ΠΡΟΣ :

 1. Υπουργείο ΜΜΕ
 2. Εθν. Επιτροπή Τηλεπ/νιων -ΕΕΤ
 3. Εθν . Ραδ. Συμβ. – ΕΣΡ
 4. DIGEA

Αξιότιμοι  κύριοι  ,

επιτρέψτε   μου  εκ  μέρους  πολλών  κατοίκων  της  περιοχής  Μεγαλόπολης  Αρκαδίας , να  σας  ενημερώσουμε  ότι  εδώ  και  15  ημέρες   το  κέντρο  εκπομπής  της  Ασέας  Αρκαδίας , που για χρόνια  έχει τεχνικά  προβλήματα , δεν  αναμεταδίδει τους  σταθμούς  εθνικής  εμβέλειας .                          

 Παρά  τα  πολλά τηλεφωνήματα ,  τα   email ,  τις  διαμαρτυρίες  που  έχουμε  κάνει   στην  DIGEA  , δυστυχώς  όχι μόνο αδιαφορούν , αλλά δεν  μας ενημερώνουν  σχετικά  και δεν απαντούν . Αποτέλεσμα  οι   10.000  κάτοικοι  της  περιοχής  δεν  απολαμβάνουμε  την  ενημέρωση  και  ψυχαγωγία  όλων των  καναλιών  της χώρας  μας .                                       

Παρακαλούμε  λοιπόν  και  εσάς , να  μας  βοηθήσετε με την  παρέμβαση  και πίεση στους  αρμοδίους , ώστε  να  διορθωθεί  το  πρόβλημα , καθ’οσον διαφορετικά  θα  προβούμε  σε κάθε  νόμιμη  ενέργειά  μας.

Σας  ευχαριστούμε  με  εκτίμηση  στην  διάθεσή  σας 

 Γαλάνης  Κων/νος  Μεγαλόπολη   , τηλ   : 6946388855

Facebook Comments

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 23 & 24 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΕΑ (ΤΣΕΜΠΕΡΟΥ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΣΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΟ 4G LTE ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΜΠΕΙ ΤΟ 4G LTE ΜΕ ΚΑΤΕYΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΚΑΛΥΜΜΈΝΑ ΔΥΚΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ 4G LTE ENGEL ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ (ΛΥΚΟΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ) Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΕΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΕΡAIΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΕΑ (ΤΣΕΜΠΕΡΟΥ) ΜΕ 100 WATT. KAI ME ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΜΕ 500 WATT ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠOY EKΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΗD 1080i.

 2. 1. To LTE φίλε μου δεν έχει καμμία σχέση με τα κανάλια UHF.
  Ή για να στο εξηγήσω καλύτερα, το 23 κανάλι εκπέμπει εδώ στους 530 MHZ. Το LTE εκπέμπει είτε στους 800 MHz, είτε στους 1.800MHz, είτε στους 2.600 ΜΗz.
  2. Τα κανάλια που βλέπεις από το Πεταλίδι σε FULL HD, έχουν απλά το λογότυπο να λέει FULL HD.
  Το μοναδικό κανάλι μέχρι σήμερα (18 Ιουνίου) που έχει δεύτερη οπτική ίνα από το master του μέχρι και την Digea είναι το Star.
  ‘Ολα τα άλλα κανάλια, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ σου λέω πως δεν εκπέμπουν σε FULL HD. ‘Ασχετα με το λογότυπο που βλέπεις.

  • ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ DIGEA ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ.

   • Στο σπίτι μου και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Ούτε εγώ βλέπω σωστά. Αλλά άλλος φίλος που μένει στο Σινάνο, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
    Προφανώς είναι κάποια παρεμβολή.
    Προφανώς είναι από κάποιο αναλογικό σήμα..
    Ελπίζω να σε κάλυψα και με το θέμα του FULL HD που σου εξήγησα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here