Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε και προκειμένου οι πολίτες να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση από τα προγράμματα και τις προτάσεις των υποψηφίων Δημάρχων, το Καφενείο της Μεγαλόπολης ;έχει προτείνει και στους 4 υποψηφίους , την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης του καθενός υποψηφίου ξεχωριστά και τουλάχιστον ένα debate μεταξύ όλων των υποψήφιων.
Όλες οι παρουσιάσεις θα γίνουν ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσω livestreaming από το internet για να υπάρχει η δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν ακόμα και όσοι πολίτες είναι μακριά από την Μεγαλόπολη. Οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να δουν τις μεταδόσεις από υπολογιστές , λάπτοπ, tablet και κινητά τηλέφωνα. Τα βίντεο αυτά μετά το τέλος των ζωντανών μεταδόσεων θα παραμείνουν δημοσιευμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η διαδικασία που θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις θα είναι ίδια για όλους. Θα υπάρχει η δυνατότητα σε 2-3 πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να συζητούν με τους υποψηφίους αλλά και μέσω ζωντανών μηνυμάτων από το Facebook , ΕΠΩΝΥΜΑ θα μπαίνουν ερωτήματα από όποιον επιθυμεί. Πολύ σημαντικό για την καλύτερη εξέλιξη των συζητήσεων , να λάβουμε και ερωτήματα από Συλλόγους και Φορείς της περιοχής.
Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έχει έρθει σε μια πρώτη επικοινωνία με τους υποψήφιους οι οποίοι έχουν αποδεχτεί την πρόταση και απομένει μόνο να οριστικοποιηθούν οι ημέρες και οι ώρες των μεταδόσεων.
Πιστεύουμε ότι με την χρήση νέων τεχνολογιών θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στον δημόσιο διάλογο και να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τον αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων .
Το Καφενείο της Μεγαλόπολης ευχαριστεί πολύ και τους 4 υποψήφιους Δημάρχους Μεγαλόπολης που αποδέχτηκαν την παραπάνω πρόταση.
Αν κάποιος η κάποια φίλη , η κάποιος εκπρόσωπος φορέα η συλλόγου ,θέλει να συμμετέχει στις συζητήσεις ενεργά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6937188819 η στο email : alebpan@yahoo.com