Συνελήφθησαν δύο άτομα για θανάτωση σκύλου στη Μεγαλόπολη

2
236

Συνελήφθησαν, χθες (10-3-2013) το απόγευμα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 52 και 35 ετών αντίστοιχα, για θανάτωση σκύλου.

Από το Arcadia Portal

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγουρα ειναι απαραδεκτη ενέργεια η θανάτωση οποιουδήποτε ζώου.Αλλα ειναι επίσης απαράδεκτη η ενέργεια των υποτιθεμένων ζωοφιλων που καποια στιγμή τα βαριούνται και τα αφίνουν ελευθερα (?), οπως επίσης απαράδεκτη η αδιαφορία των αρμοδίων αρχών που δεν ασχολούνται με ενα τοσο σοβαρό θέμα.Μην ξεχνάμε οτι κάθε αδέσποτο ειναι φορέας κινδύνων τοσο απο ασθένειες οσο και απο επιθετικότητα.Μήπως να προγραματίζαμε σαν δημος κανένα κοματάκι (χρηματικό ) για την επίλυση του προβληματος? η τα ντιρινταχτα ειναι σημαντικότερα.

  2. Σιγουρα ειναι απαραδεκτη ενέργεια η θανάτωση οποιουδήποτε ζώου.Αλλα ειναι επίσης απαράδεκτη η ενέργεια των υποτιθεμένων ζωοφιλων που καποια στιγμή τα βαριούνται και τα αφίνουν ελευθερα (?), οπως επίσης απαράδεκτη η αδιαφορία των αρμοδίων αρχών που δεν ασχολούνται με ενα τοσο σοβαρό θέμα.Μην ξεχνάμε οτι κάθε αδέσποτο ειναι φορέας κινδύνων τοσο απο ασθένειες οσο και απο επιθετικότητα.Μήπως να προγραματίζαμε σαν δημος κανένα κοματάκι (χρηματικό ) για την επίλυση του προβληματος? η τα ντιρινταχτα ειναι σημαντικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here