ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

0
171

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας πραγματοποίησε συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, σύμφωνα με τα οριζόμενα του Ν. 4177/2013(ΦΕΚ 173/Α/8-8-2013).

Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας πάτερ Λυμπερόπουλος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Λουκάς Δημήτριος, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Αρβανίτης Αθανάσιος, η εκπρόσωπος του Εργατικού κέντρου Αρκαδίας κ. Μπόζιου Ντίνα, ο εκπρόσωπος του ΟΕΒΕ κ. Θεοδωρόπουλος Τάκης και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Ε Αρκαδίας κ. Αριστομένης Τσουραπάς. Τις απόψεις τους απέστειλαν επίσης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Άστρους και ο Εμπορικός Σύλλογος της Μεγαλόπολης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Την τελική απόφαση, σύμφωνα με τα οριζόμενα του Ν. 4177/2013(ΦΕΚ 173/Α/8-8-2013), θα τη λάβει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2013, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της πλειοψηφίας των εμπλεκόμενων φορέων.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here