ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ!

0
31

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ σχετικά με την συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος.

“Με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος και συζήτησε για την οριοθέτηση του Λούσιου ποταμού, την οικονομική κατάσταση του Δήμου, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και το σχέδιο οικιστικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης της περιοχής του Δήμου του. 
Τέλος συζήτησαν για τα έργα του Δήμου Μεγαλόπολης που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς και για τις εμπλοκές που έχουν εντοπιστεί στο αρμόδιο Υπουργείο για το έργο της τηλεθέρμανσης.”

Στα θέματα της συνάντησης ανακαλύπυει κανείς ότι υπάρχει εμπλοκή στην χρηματοδότηση του έργου της Τηλεθέρμανσης!
Επίσης συζητήθηκε η οικονομική κατάσταση του δήμου, αλήθεια πριν λίγες μέρες δεν διαβάσαμε ότι ο δήμος Μεγαλόπολης δεν χρωστάει? άρα για ποια κατάσταση συζήτησαν οι 2 άνδρες?

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here