ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

2
315

Αύριο Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης θα μεταβεί στην Αθήνα και θα πραγματοποιήσει 2 πολύ σημαντικές συναντήσεις.

Η πρώτη θα είναι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της διάνοιξης της Συνδετήριας Οδού της Μεγαλόπολης με την νέα Εθνική οδό.

Η δεύτερη και αυτή εξίσου σημαντική θα είναι με τον Σταύρο Μπένο – πρόεδρο του σωματείου Διαζώματος – και θα αφορά το θέμα του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης.

Βρισκόμαστε 15 ημέρες από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ο Διονύσιος Παπαδόπουλος δείχνει να έχει έντονη κινητικότητα , ιδιαίτερα στα πολύ σοβαρά θέματα της πόλης.

Ευχόμαστε οι συναντήσεις του να φέρουν γρήγορα καλά νέα και σημαντικά αποτελέσματα !!

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στον Δημαρχο ελπιζω να συνεχισει ετσι και να εχει αποτελεσμα η προσπαθεια του. Ειναι ντροπη να παραμενει το Αρχαιο Θεατρο ετσι! Ειναι ντροπη Μεγαλοπολιτης να μην εχει παει και να μην ξερει την ιστορια του Αρχαιου Θεατρου!

  2. Μπραβο στον Δημαρχο ελπιζω να συνεχισει ετσι και να εχει αποτελεσμα η προσπαθεια του. Ειναι ντροπη να παραμενει το Αρχαιο Θεατρο ετσι! Ειναι ντροπη Μεγαλοπολιτης να μην εχει παει και να μην ξερει την ιστορια του Αρχαιου Θεατρου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here