Συνέδριο στην Καλαμάτα για τις εταιρίες ηλεκτρισμού

0
146

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Δήμου, διεθνές συνέδριο με θέμα: «Παρελθόν, παρόν και μέλλον των εταιρειών ηλεκτρισμού στην Ελλάδα».

Οι εργασίες του συνεδρίου, που θα συγκληθεί με πρωτοβουλία του Μανιατάκειου Ιδρύματος, θα διεξαχθούν στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας, χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό διότι εκεί λειτούργησε από το 1898 εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής.

Ώρα έναρξης του συνεδρίου έχει ορισθεί η 17.30 και λήξης η 19.00. Στη συνέχεια και περί ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ιστορικού Φωτογραφικού Αρχείου του Ηλεκτρισμού στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στο συνέδριο, όπως ενημέρωσε το Δήμαρχο ο Πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης, έχουν αποδεχθεί να μετάσχουν ως βασικοί ομιλητές ο Ασημάκης Παπαγεωργίου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ο Γεώργιος Παπαρσένος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ανεξαρτήτων Εταιρειών Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΑΗ) και ο Γεώργιος Κόλλιας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Από το energypress

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here