Συνάντηση των δημάρχων Αρκαδίας με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών (video-photo)

0
111

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ύστερα από πρόσκληση του δήμαρχου Τρίπολης Κ. Τζιούμη.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χ. Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χ. Λυσίκατος και ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθ. Χριστογιαννόπουλος.

Ο κ. Σταυριανουδάκης συζήτησε με τους δήμαρχος τα επιμέρους προβλήματα των δήμων της Αρκαδίας.

Είμαστε σε τακτική επαφή με τον α’ και β’ βαθμό αυτοδιοίκησης και πιστεύω ότι θα προκύψουν θετικά αποτελέσματα, μιας και το υπουργείο έχει σταθεί αρωγός στα προβλήματα των δήμων τα τελευταία δύο χρόνια

Ο κ. Τζιούμης αφού ευχαρίστησε τον Γενικό για την αποδοχή της πρόσκλησης, έθεσε υπόψη του τα προβλήματα του δήμου και ζήτησε να τους γίνει μία ενημέρωση για την πορεία των χρηματοδοτικών προγραμμάτων όπως το «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για την καλή συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών με την Περιφέρεια και αναφέρθηκε στο θέμα των χρηματοδοτήσεων του υπουργείου για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της Αρκαδίας.

δείτε το βίντεο από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here