ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣυνάντηση Τρουπή με Παπαθανάση: "Σημαντικός ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την...

Συνάντηση Τρουπή με Παπαθανάση: “Σημαντικός ο ρόλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την εφαρμογή του προγράμματος απολιγνιτοποίησης”

Τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης παρουσίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση κατά τη συνάντησή τους την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

«Έχουμε προετοιμάσει συγκεκριμένες δράσεις που θα ωφελήσουν άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της Μεγαλόπολης και των περιοχών που εντάσσονται στο εδαφικό σχέδιο της απολιγνιτοποίησης» τόνισε ο κ. Τρουπής και σημείωσε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο σχεδιασμός του προγράμματος αυτού να γίνει το συντομότερο πράξη.

Ο κ. Παπαθανάσης από την πλευρά του επανέλαβε την πάγια θέση του ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα έχει σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή του προγράμματος της απολιγνιτοποίησης και δήλωσε ότι οι προτάσεις του Επιμελητηρίου θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου. Ανακοίνωσε επίσης ότι πολύ σύντομα θα προκηρυχθούν οι πρώτες σχετικές προσκλήσεις ενίσχυσης των επιχειρήσεων, στις οποίες η περιοχή της Μεγαλόπολης θα ενισχύεται με διακριτό τρόπο από τις υπόλοιπες περιοχές του προγράμματος.

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια