Συνάντηση του Μορφωτικού Συλλόγου Δυρραχίου με τον Δήμο Μεγαλόπολης

0
498

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο εκπρόσωπος της τοπικής Κοινότητας και αντιπροσωπεία του Δ/Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Δυρραχίου επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο και τους Αντιδημάρχους κκ Μανιάτη και Σιέμπο στους οποίους θέσαμε τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας.

Ανάμεσα στα θέματα που θέσαμε ήταν αυτά του δικτύου ύδρευσης στα Μαυροειδεκα αλλά και του υπόλοιπου χωριού, την οικιστική αναβάθμιση καθώς και τα έργα που έχουν εγκριθεί στο τεχνικό πρόγραμμα 2020.
Τον ενημερώσαμε προσκαλέσαμε και ζητήσαμε την βοήθεια του Δήμου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος μας τον Αύγουστο στο χωριό μας.
Ακόμα, ως σύλλογος του θέσαμε θέματα όπως την Μελέτη και αξιοποίηση μονοπατιών στην ευρύτερη περιοχή του χωριού μας, την συμπερίληψη μας στο πρόγραμμα της Ε.Ε για εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες του χωριού μας σε δημόσιους χώρους.

Επίσης, κάναμε μια προσέγγιση σε θέματα όπως το γήπεδο στο Σταυρούλι, το σχολείο, τις ταμπέλες στις εισόδους του χωριού μας, σήμανση για τους μελισσοκόμους.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλήμα και οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν κρίνονται θετικές.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here