Συνάντηση Νίκα – Χριστογιαννόπουλου την Τρίτη 7 Ιανουαρίου

0
283

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαλόπολης

Χθες Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Θεμιστοκλή Σακελλαριάδη, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, στο Γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τη διαχείριση της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή.

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και επιβεβαιώθηκε η ισχυρή πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνεργασθεί προς αυτή την κατεύθυνση με το Δήμο Μεγαλόπολης, αναγνωρίζοντας το πρωτεύοντα ρόλο του στο συντονισμό οποιονδήποτε ενεργειών απαιτηθούν.

Ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε δε για τη διασφάλιση χρηματοδοτικών εργαλείων υπέρ του Δήμου Μεγαλόπολης, που είναι αναγκαία για την υποστήριξη των διαδικασιών της δίκαιης μετάβασης.     

Η Δημοτική Αρχή επιδιώκει κάθε δυνατή συνεργασία με όλους τους φορείς,  καθώς η επίτευξη του στόχου της ομαλής μετάβασης του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης είναι εφικτή μόνον μέσα από την κοινή προσπάθεια.

.

εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here