Συνάντηση εργασίας για το έργο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Ισιώματος Καρυών

0
960

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας είχε συνάντηση σήμερα για την κατασκευή του Παλαιοντολογικού Μουσείου Ισιώματος Καρυών.
Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Facebook:

Συνάντηση εργασίας, στο γραφείο μου στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, τον καθηγητή του τμήματος Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Θεοδώρου, μέλη της Ένωσης Ισιώματος Καρυών, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας Θεόδωρο Ντάνο και τον υπεύθυνο μηχανικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Ισιώματος Καρυών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μελέτης του εσωτερικού χώρου του υπό κατασκευή Παλαιοντολογικού Μουσείου στο Ίσιωμα Μεγαλόπολης.

Ένα έργο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και που όταν ολοκληρωθεί αναμένεται να αποτελέσει σημείο επίσκεψης τόσο για τα σχολεία όσο και γενικότερα για πολλούς επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα έργο, που σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου το έχει εντάξει στα έργα που θα βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής της Μεγαλόπολης και ευρύτερα της Αρκαδίας, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here