Συνάντηση Δημάρχου για την κατασκευή Καταστήματος Κράτησης στη Μεγαλόπολη

1
1368

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Θεμιστοκλής Σακελλαριάδης, συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  με τον κ. Ελευθέριο Οικονόμου, Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γεράσιμος Θωμάς, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου και ο κ. Κωνσταντίνος Καλκανδής, Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Ενέργειας & Φυσικών Πόρων.

Αντικείμενο της συζήτησης που έλαβε χώρα ήταν η διερεύνηση της δυνατότητας  κατασκευής Αγροτικού ή Γενικού Καταστήματος Κράτησης, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μεγαλόπολης.

  Ο Δήμαρχος ζήτησε να αναγνωριστεί η αναγκαιότητα πολλαπλής στήριξης του Δήμου Μεγαλόπολης που πλήττεται από την απολιγνιτοποίηση. Συμφωνήθηκε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία και συνεννόηση τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να προχωρήσει με σταθερό και ορθό τρόπο η επίτευξη αυτού του στόχου.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την ικανοποίησή της από το αποτέλεσμα αυτής της αρχικής συνάντησης, καθώς υποστηρίζει την προοπτική κατασκευής καταστήματος κράτησης στην περιοχή μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται να συμβάλλει αισθητά στην τόνωση της εργασίας και της τοπικής οικονομίας.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ προτείνω να γίνει ανοικτή φυλακή στο λεκανοπέδιο ,θα έχουν όλοι η κρατούμενοι το βραχιολάκι στο πόδι και θα γυρίζουν ελεύθεροι ,και τον χειμώνα που δεν κυκλοφορεί έξω ψυχή και θα υπάρχει νεκρική σιωπή θα κάνουν το καλύτερο για να τελειώσει η ποινή τους το συντομότερο και να ελευθερωθούν !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here