Συμμετοχή του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης στα Συλλαλητήρια που οργανώνουν οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

1
114

Ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ

Συμμετοχή του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης στα Συλλαλητήρια που οργανώνουν οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Η πλήρης ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ γίνεται σε μία εποχή μεγάλης ενεργειακής κρίσης, εκρηκτικής αύξησης των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος και η ιδιωτικοποίηση θα φέρει περαιτέρω αυξήσεις, φτώχεια και αδυναμία σε πολλά λαϊκά νοικοκυριά να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για την περιοχή μας γιατί η ΔΕΗ κλείνοντας τις μονάδες και τα ορυχεία αφήνει πίσω της τεράστιες εκκρεμότητες οι οποίες θα επιδράσουν αρνητικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί ληστεία εις βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού. Η αντίσταση είναι αδήριτη ανάγκη.

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης καλεί τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν τα Συνδικάτα και οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

Να συμμετάσχουν επίσης στο Συλλαλητήριο στην Αθήνα που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην Αθήνα την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 στις 10 το πρωί στην Αθήνα, Χαλκοκονδύλη 30.

Το Δ.Σ.

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here