ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
213
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8/08/ 2010

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας μετά από συνεχείς πιέσεις που δέχτηκε από τα Μέλη του, για την μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ στις Τρίτεκνες Οικογένειες, ήρθε σε επαφή με την Πανελλήνια Ένωση Τριτέκνων, με τους εκπροσώπους του Ελληνικού κοινοβουλίου, όπως τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Παντελή Ασπραδάκη,και την αρμόδια Υπουργό κ.Μπιρμπίλη και τους προέτρεψε να λάβουν θέση σχετικά με το ανωτέρω θέμα.
Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος της Κυβέρνησης για κοινωνικό κράτος, ψηφίσθηκε ο νόμος στη Βουλή για μείωση της κιλοβατώρας του ρεύματος στις Τρίτεκνες οικογένειες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγο θέμα παρέχονται στην ιστοσελίδα www.sgttma.gr και στους κατά τόπους συλλόγους Τριτέκνων Οικογενειών.
Ο Σύλλογος μας είναι σύμφωνος με την πρόταση για την δημιουργία του Παρράσιου Πάρκου Πολιτιστικής Κληρονομιάς, καθότι τα κέρδη από την υλοποίηση του είναι πολλαπλά σε οικονομικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο για τον τόπο μας. Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογός μας με απόφαση του Δ.Σ. θα συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια ανάδειξης, δημιουργίας και προβολής του Παρράσιου Πάρκου .

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αποστολόπουλος Νικόλαος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here