Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη , ενάντια στα σχέδια πώλησης μονάδων της ΔΕΗ την Πέμπτη 4 Μαΐου

2
474

Tην Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης , ενάντια στα σχέδια πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.

Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις από τον Δήμο Μεγαλόπολης και σωματεία εργαζομένων….

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Απριλίου 2017 και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ–ΔΕΗ (26-04-2017), οριστικοποιήθηκε η  πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, το απόγευμα.  

Δυο μέρες νωρίτερα, την Τρίτη 2 Μαΐου 2017,  θα γίνει ευρύτερη σύσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, μεταξύ του Δημάρχου, του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδη, λοιπών εκπροσώπων εργαζομένων της ΔΕΗ και φορέων της περιοχής με θέμα την προσπάθεια ενημέρωσης και κινητοποίησης  πολιτών, ευρύτερα για το θέμα της επικείμενης πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη (Τρίτη 2 Μαΐου 2017, 11.30 π.μ.), θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης

δείτε το βίντεο του ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

 Σχετικές ανακοινώσεις κυκλοφόρησαν και από σωματεία εργαζομένων στην ΔΕΗ

____________________________________________

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Την ανάγκη καλύτερης οργάνωσης της προσπάθειας για την ενημέρωση των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με τις συνέπειες του «εθνικού εγκλήματος» της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ, ανέδειξε η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Πολύ περισσότερο τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υποστήριξαν την ανάγκη για την κινητοποίηση των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και των πολιτών στο Συλλαλητήριο ( 4/5/2017) που θα διοργανώσουν στη Μεγαλόπολη η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και οι μαζικοί φορείς της περιοχής ενάντια στον ακρωτηριασμό της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

 

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 το απόγευμα θα γίνει συλλαλητήριο στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης ενάντια στα σχέδια πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.
Το συλλαλητήριο διοργανώνουν η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο Δήμος Μεγαλόπολης , τα Σωματεία των εργαζομένων και οι μαζικοί φορείς της περιοχής .
Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι και οι πολίτες να διαδηλώσουν εναντίον της απαξίωσης της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας.

____________________________________________


ΕΤΕ ΔΕΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΟΡΥΧΕΊΟΥ ΜΕΓ/ΛΗΣ 27/4/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ

Η ΤΔΕ ΕΤΕ ΛΚΜ καλεί:
Τους εργαζόμενους, τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους και τους πολίτες του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης:
– Να αφήσουμε το χθες και τα όποια λάθη έγιναν
– Να αγωνιστούμε να αποτρέψουμε τον μαρασμό του Ομίλου ΔΕΗ
– Να αντισταθούμε στις ασκούμενες εγκληματικές ενεργειακές πολιτικές
– Να υπερβάλουμε εαυτών και να αγωνιστούμε για την ύπαρξη της ΔΕΗ και των εργαζομένων
Καλούμε όλους ενωτικά και μαζικά, να σταματήσουμε να επικεντρωνόμαστε στην άμυνα των τόσων επιθέσεων και να περάσουμε στην αντεπίθεση.
Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης για να αποτρέψουμε κάθε πιθανότητα ξεπουλήματος της ΔΕΗ.
Ενώνουμε τις φωνές μας και λέμε:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ – ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΔΕΗ
Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗΣ ΠΑΝ/ΤΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΕΡΒΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

____________________________________________

 

 

 

 

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να λεει να μαζευτούμε στην πλατεία της πόλης ,Αν δεν ανέβουμε Αθήνα έξω απο τα αρμόδια υπουργεία δεν προκύτε να κάνουμε τίποτα !Και η ΔΕΗ θα πουληθεί και ΧΥΤΕΑ θα μας φέρουν !Δυστυχως ετσι ειναι οι αποικίες !

  2. Οταν η ΓΕΝΟΠ υπέγραφε κάποτε την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας ,έπρεπε να καταλάβει ο κόσμος οτι θα φτάναμε ως εδω !Κριμα για τις επόμενες γενιές που θα μεγαλώσουν σαν δούλοι στον εργασιακό μεσαίωνα που έφτιαξαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζι με τα παρατρεχάμενα κομματόσκυλα σε ολους τους χώρους και κλάδους ! Δυστυχώς ηρθε το τέλος για την πόλη μας και φέρνουν μεγάλη ευθύνη για αυτο όλες οι δημοτικές αρχές που για μικροπολιτικά παιχνίδια εθελοτυφλούσαν, και ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων που το μονο που τους ένοιαζε ηταν πως να φάνε τους αλλους και να βολευτούν αυτοι !Περαστικα μας ,και θα πρέπει να συνηθίσουμε την νέα πραγματικότητα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here