Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για την εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο

0
185

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου , συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης το θέμα της εκδήλωσης στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει αυτή η εκδήλωση καθώς σηματοδοτεί το άνοιγμα του θεάτρου και πάλι για εκδηλώσεις μετά από το 1997. Επίσης ανέφερε ότι η άδεια από τους Αρχαιολόγους δόθηκε μετά από μεγάλο αγώνα που δόθηκε και αφορά τον αριθμό των 400 ατόμων, αριθμός ο οποίος μπαίνει για την προστασία του μνημείου.

Ο Γιώργος Μαρκολιάς ανέφερε ότι το κόστος για τον Δήμο Μεγαλόπολης είναι περίπου 900 ευρώ και το κόστος της εκδήλωσης που αφορά την ορχήστρα και τα υπόλοιπα έξοδα το αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ποσό που είναι περίπου 18.000 ευρώ.

Σε αυτό το σημείο ο πρώην Δήμαρχος Παναγιώτης Μπούρας ρώτησε αν μπορούμε να διαιρέσουμε τις 18.000 ευρώ με τα 400 άτομα που αναφέρει η άδεια της Αρχαιολογίας. Η απάντηση που του έδωσε αμέσως ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος ήταν ότι αν είναι κάνουμε διαιρέσεις , δεν θα διαιρέσουμε το ποσό των 18.000 ευρώ με τα 400 άτομα αλλά με τα 20 χρόνια που το θέατρο είναι κλειστό η και με τα οφέλη που θα φέρει στο μέλλον αυτή η εκδήλωση.

 

Δείτε στα 3 βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης, όλα ειπώθηκαν

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here