ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

2
272

Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014 το Πυροσβεστικό Σώμα της Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου και της Διοίκησης Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Σκοπός της επισκέψεως του ήταν να συγχαρεί τόσο τον Περιφερειακό Διοικητή Πελοποννήσου Αρχιπύραρχο κ. Γιόβα Κωνσταντίνο όσο και τον Διοικητή Αρκαδίας Αντιπύραρχο κ. Λαρέζο Θεόδωρο, τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες οι οποίοι συμμετείχαν στην άμεση αντιμετώπιση των εστιών φωτιάς όπου αυτές εκδηλώθηκαν στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο και απείλησαν το δασικό πλούτο και το περιβάλλον του τόπου μας.

Ακολούθως, ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος συζήτησε με τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες, ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους τόσο για την ανάγκη ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό και την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σταθμού Τριπόλεως σε Α’ Τάξης όσο και για την ανάγκη ενίσχυσης του με μηχανοκίνητο εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή, ώστε οι πυροσβέστες να ανταποκρίνονται με επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Τέλος, ο Βουλευτής Αρκαδίας δεσμεύτηκε ότι με επίκαιρη ερώτηση του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλια Βασίλη θα φέρει προς συζήτηση στη Βουλή τα θέματα τα οποία ετέθησαν υπόψη του κατά τη διάρκεια της συζητήσεως με τους Αξιωματικούς και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος της Πελοποννήσου.

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την Υπηρεσια της Μεγαλοπολης που φευγει απ την πολη με την ληξη της αντιπυρικης περιοδου ασχολειται κανεις;;;;

  2. Για την Υπηρεσια της Μεγαλοπολης που φευγει απ την πολη με την ληξη της αντιπυρικης περιοδου ασχολειται κανεις;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here